سلام آبجی گل عزیزم
توی شهر ما قبل از اینکه سبزی آش که اسفناج و تره و جعفری هست بریزن چغندر که مخصوص آش هست خورد کرده و وقتی نیم پز شد سبزی رو اضافه می کنند . طعم خوبی به آش می ده.این چغندرها با اونایی که خیلی قرمز هست و بهش میگن لبو فرق داره . اگه یه بار گذرتون به کاشون افتاد و آش با چغندر خوردید فک نکنم بدتون بیاد . خوشمزه هست
ما هم میریزیم .... بخصوص که سمت ما یکی از محصولات کشاورزی چقندر هست و بطور رایگان میتونیم ازش استفاده کنیم و همین مجانی بودنش یه حسن دیگه به چغندر میده