نتایج مسابقه اعلام نفرات برتر مسابقه شماره2*آش رشته*

آشپز باشی برتر این دوره از دید شما

  • شماره *1*

    رای: 5 27.8%
  • شماره *2*

    رای: 2 11.1%
  • شماره *3*

    رای: 2 11.1%
  • شماره *4*

    رای: 4 22.2%
  • شماره *5*

    رای: 5 27.8%

  • مجموع رای دهندگان
    18
  • نظرسنجی بسته .

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
242493_1373879458.gif


سلام به همه ی دوستان خوبم در انجمن منجی دوازدهم

زمان ارسال آش رشته های لذیذ دوستان منجی راس ساعت 24 روز اول مرداد تمام شد

و اما اینک ...

نظر سنجی برای انتخاب آشپزباشی دور دوم از همین الان شروع شد:67:

نظر سنجی تا هفت روز برقرار خواهد بود...

ان شاء الله بعد از اتمام نظرسنجی و مشخص شدن نفر اول تک تک آشپزباشی های عزیز رو دعوت میکنیم خودشون رو معرفی کنند
تا اگه دوستان سوالی در مورد نحوه ی آشپزیشون دارن بپرسن =d>
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
و اما ارسال آثار گرانقدر مسابقه
.
شماره *1*


سلام خدمت دوستان عزیز غذای امروز آش رشته
مواد لازم:
لوبیا یک لیوان
نخود یک لیوان
و عدس دو لیوان
سبزی خرد شده و شسته شده یک کیلو
آب مرغ یا (گالینا بلانکا) یک عدد
کشک به میزان لازم
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
آرد دو قاشق غذا خوری
پیاز و سیر و نعنای خشک برای تزئین
3y3207pwt97jfd3vfe2a.jpg
dsdr52u00aerrlaheozy.jpg

r0fsugb8ioew96c9yaue.jpg
a9yzujm9c1urbnmxte7f.jpg

ابتدا لوبیا و نخود و عدس خام و سبزی رو داخل قابلمه میریزیم تا در موقع پخت طعمشون با هم مخلوط بشه
vsyatt2hlrcj17zamrps.jpg
hi1k2rq8g70o16ynt6u8.jpg

بعد آب میریزم و زیر شعله رو کم میکنم تا خوب بپزه بعد آب مرغ رو بهش اظافه میکنم تا طعمش با غدا مخلوط بشه بعداز اینکه مواد خوب پخته شد دو قاشق آرد رو با روغن و زرد چوبهمیریزم تو تابه تا سرخ بشه مواظب باشید نسوزه وقتی سرخ شد میزارم سرد بشه بعد تو قابلمه میریزم
آرد و زردچوبه و روغن باعث میشه تا آشمون رنگ خوبی داشته باشه و هم لعاب بندازه و آبکی هم نشه

rf1q29ld0pqi2i0dwi6a.jpg
5enerbdms16b5hnar72v.jpg


رشته رو هم که از وسط خرد کردم رو توی آش میریزم10 دقیقه صبر میکنم و هم میزنم تا رشته ها به هم نچسبند
بعد کشک رو با آب هم میزنم تا رقیق بشه و توی آشه گوله گوله نشه

a8k309786klhefqaapox.jpg
hlfn97joyask5plhd6cp.jpg

بعد میریزم تو قابلمه و حدود 10 دقیقه ی دقیقه هم صبر میکنم تا کشک خام نمونه و با آش خوب بپزه
و در آخر میرسیم به تزئین پیاز رو با زردچوبه سرخ میکنم و نعنا رو بهش اضافه میکنم و بعد اینکه آش رو تو ظرف سرو کردم اونهارو هم میریزم روش
درضمن میتونید از کشک و سیر هم برا تزئین استفاده کنید

p0yozwq6i3qbrvl6nadc.jpg
wsckt83ro57pl9neegv2.jpg


نوش جونتون

 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
آشپز باشی شماره *2*
.
.

سلام

مواد لازم :

حبوبات شامل : عدس ، لوبیاچیتی ، نخود( از شب قبل همه حبوبات رو در آب میخیسانیم برای جلوگیری از نفخ)

سبزی خورد شده (مخصوص آش)

رشته (من از رشته هایی که قطرکمی دارن استفاده میکنم چون غذا رو زیباتر میکنه )

کشک (کشک من از کشکای محلی بود که باید در آب خیسونده بشه بعد ساییده بشه ....از نظر من واقعا طعم فوق العاده ای به آش میده و هیچوقت کشکهای آماده این مزه رو به غذا نمیده)

زردچوبه ، نمک ، فلفل
index.php

روش تهیه:

ابتدا عدس و سبزی را باهم میپزیم وهمزمان در ظرفی جدا نخود ولوبیا را میپزیم(معمولا چون نخود دیر پز است از زودپز استفاده میشه)

مواد پخته شده رو باهم مخلوط میکنیم بعد از چنددقه جوش زدن کشک را اضافه میکنیم باید اجازه بدیم که کشک بهمراه مواد خوب پخته بشه حدودا نزدیک به نیم ساعت، بعد از اون رشته رو اضافه میکنیم

دراین مرحله مقداری زردچوبه و فلفل و نمک هم اضافه میکنیم

اجازه میدیم تا رشته هم پخته بشه و مواد خوب باهم میکس بشه.....بفرمایید

نکته : درهمه مراحل پخت از نمک استفاده میشه به مقدار لازم تا مواد مزه خام نداشته باشن
97689452253314503679.jpg

واما قسمت اصلی آش رشته

نعنا و پونه + پیاز واگه کسی دوست داره سیر
39444755567518662273.jpg


22882306958157782240.jpg

 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
آشپزباشی شماره*3*
.
.

با سلام

مسابقه دوم آشپز باشی

آش رشته

مواد لازم عبارت اند از:حبوبات

1 پیمانه کوچک

1-لوبیای قرمز

1پیمانه کوچک

2-لوبیای چیتی

نصف یک پیمانه کوچک

3-عدس

نصف یک پیمانه کوچک

4-لوبیای سفید

1 پیمانه کوچک

5-نخود

، زرد چوبه ، نمک ، پیاز ، نعنا و کشک به مقدار لازم ، دو قاشق بلغور گندم و دو قاشق بلغور جو برای لعاب دادن به آش

طرز پخت: ابتدا حبوبات را مخلوط میکنیم و در آب جوش زیر شعله خیلی کم میگزاریم تا بپزد.

بعد سبزی،نمک و زرد چوبه را درون حبوبات پخته شده میریزیم و میگزاریم به مدت نیم ساعت پخته شود و سر انجام بعد از نیم ساعت رشته ها را داخل آش میریزیم و بیست دقیقه گذشت آش ما آماده شده است
و بعد پیاز را در روغن سرخ میکنیم
نعنا را هم در روغن سرخ میکنیم
و بعد آش را تزیین میکنیم
اینم آش ما

1315
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
آشپزباشی شماره *4*

ایشون عکسهای ارسالیشون مرحله به مرحله آشپزی بود که نیاز به شرح نداشت و نیاز به ذکره که نذری بود
چند تا از عکسها رو انتخاب میکنم و میذارم
.
.

4237y3vsh668f1pfg.jpg

jytdc3ra60etendfg.jpg

6paxv5d534bd126fg.jpg

xoojlfbjgck6is4fg.jpg

vfq0tyap1kxs8syfg.jpg

ewaqqgrzrgxqwejfg.jpg

p45sdarl9u2w6wlfg.jpg

n4jvt0ek7l8ra4vfg.jpg
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
و اما آشپزباشی شماره*5*
و آخرین شرکت کننده عزیزمون
البته چون عکسها حجمشون بالاهست چند تا رو گلچین میکنم و میذارم ...ایشون هم نذر سلامتی امام زمان(عج) آش پختن
.
.

نخود و لوبیا قرمز رو گذاشتم نصفه روز خیس بخوره . عدس رو هم یه ساعتی خیس خورد .
بعد نخود و لوبیا رو باهم پختم .
5ye2nmepmobvaykp06d7.jpg

وقتی سبزی و چغندر پخت ،حبوبات پخته شده رو بهشون اضافه کردم .
بعد هم رشته رو خورد کردم و اضافه کردم وقتی رشته درحال پختن بود پیاز داغ رو اضافه کردم .
7xcp5cb8soba2aadixoc.jpg

پیازی رو که سرخ کرده بودم وکمی بهش ادویه زده بودم و همینطور نعناع رو هم اخر به پیاز داغ اضافه کردم چون نعناعی خیلی سرخ شده آش رو تلخ میکنه.
یه کم پیاز داغ رو کنار گذاشتم برا تزئین آش . نعناع داغ هم جداگانه درست کردم اون هم برا تزئین . یه کم هم نخود و لوبیا پخته رو هم کنار گذاشتم برا تزئین .
8gv025qvtmxut6ffpn9h.jpg

وقتی رشته ها پخته شد مقداری آرد بسته به شل و سفت بودن آش اضافه می کنم وقتی آرد رو ریختم باید مدام آش رو بهم بزنم تا ته نگیره . یه ته لیوان هم سرکه اضافه می کنم .
نمکش رو می چشم اگه احتیاج داشت نمک اضافه می کنم . تو آش کشک نمی ریزم . چون بعضیها دوست ندارن . کشک رو رقیق می کنم و کنار آش میذارم هر کی دوست داشت برای آش خودش استفاده می کنه .
rzqy0ldq03g5fhrz1eqe.jpg

08vl3wyv4z5xslszf4g2.jpg

3lx06r3eikm0n7ebaq1n.jpg
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
خب آخه آش شماره یکم توش آب مرغ داره راستش من تا حالا ندیدم تو آش رشته آب مرغ بریزن!!!!!!!
نظر سنجی که تموم شد تصمیم داریم تک تک سرآشپزهای عزیزمون رو معرفی کنیم و به قول معروف لو بدیم :cool:
پس منتظر باشین تا آخر هفته میتونید از همه شرکت کننده ها توضیح بخواین و سوالاتتون رو بپرسین
خلاصه که آخر هفته برا پنج نفرشون یه آشی پخته بشه که ...:Big Grin::67:
 
بالا