نتایج مسابقه اعلام نفرات برتر مسابقه شماره2*آش رشته*

آشپز باشی برتر این دوره از دید شما

  • شماره *1*

    رای: 5 27.8%
  • شماره *2*

    رای: 2 11.1%
  • شماره *3*

    رای: 2 11.1%
  • شماره *4*

    رای: 4 22.2%
  • شماره *5*

    رای: 5 27.8%

  • مجموع رای دهندگان
    18
  • نظرسنجی بسته .

ستاره ی مظلوم

خودمونی
"منجی دوازدهمی"
این چغندر سفید
%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D9%86%D9%81%D8%B4-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%B7%D8%B9%D9%85.jpg


این چغندر قرمز

ImageHandler.ashx
 

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"

سلام دوست عزیز گل یخ خانوم،
خواستم درمورد چغندر توضیحی بدم....:rolleyes:


البته چغندری که تو منطقه ما کاشت میشه،
در واقع 3 نوع چغندر محصول کشاورزان منطقه ماست
نوع اول: همون لبویی که شما هم میشناسینش که خیلی سرخ هست.
نوع دوم: چغندر قند که رنگش سفیده و اونو میدن به کارخونه های قند برای تولید قند و تفاله اون که به نام کنسانتره هست غذایی لذیذ برای دام هست ..... که برگ این نوع چغندر مد نظر هست. و زمان برداشت این نوع محصول هم هول و هوش همون ابان و اذر و اون موقع هاست..... زمان کاشت تقریبا اواخر خرداد و اوایل تیر هست و شما میتونید از برگ اون تقریبا از اواخر مرداد ماه استفاده کنید تا زمان برداشت که اون موقع برگ را از چقندر جدا میکنند و به کارخونه میفرستند. و نکته دیگه این که ما این نوع چقندر را هم زمستون مثل لبو و شلغم ابپز یا بخار پز میکنیم و مصرف میکنیم و یا مثل سیب زمینی میندازیم تو اتیش و اتیشی میخوریمش:Big Grin:
نوع سوم: چغندر ولایتی، که این نوع یه چیزی بین لبو و چغندر قند هست رنگش متمایل به سرخ با رگه های سفید و در برخی موارد نارنجی هم دیده شده:Big Grin: و مورد مصرفش هم برای دام هست که براشون با دستگاه های مخصوص رنده میکنند و بهشون میدن.


حالا نمیدونم منظور محبوب جان هم همین بوده یا نه:confused:

ببخشید پرحرفی کردم ..... قصدم خیر بود:1:
ممنون از توضیحات مفید و قانع کننده تون
:gol::gol::gol::gol:
:Star::Star:
:Star:
 

*مریم*

کاربر ویژه
"بازنشسته"
با سلام وتبریک وقبولی طاعات دوستان
سبز بودن آش علتش اینه که سبزی آش رو بیشتر میریزن واون رنگ قرمزی که بعضی از آشها داره به علت آب حبوباته که بعد از پخت حبوبات و مثه ماها که از آبش"آب حبوبات" تو آش استفاده میکنیم رنگ آش رو تغیر میده ولی سبز بودنش همون زیاد بودن سبزی میتونه باشه.واون آب مرغ هم که گل یخ تو آش استفاده میکنن فک کنم اگه یه روز آش بمونه بوی ساری اون :31:باعث بشه نشه دیگه اون آشو خورد:D
 

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
با سلام وتبریک وقبولی طاعات دوستان
سبز بودن آش علتش اینه که سبزی آش رو بیشتر میریزن واون رنگ قرمزی که بعضی از آشها داره به علت آب حبوباته که بعد از پخت حبوبات و مثه ماها که از آبش"آب حبوبات" تو آش استفاده میکنیم رنگ آش رو تغیر میده ولی سبز بودنش همون زیاد بودن سبزی میتونه باشه.واون آب مرغ هم که گل یخ تو آش استفاده میکنن فک کنم اگه یه روز آش بمونه بوی ساری اون :31:باعث بشه نشه دیگه اون آشو خورد:D
سلام بله تو ضیحات شما هم به جا بود
اما اب مرغی که گفتین اگه بمونه دیگه نمیشه خورد باهاتون موتفق نیستم من الان بیش از ده ساله که غذا میپزم اما یه همچین اتفاقی برام پیش نیومده
حتی برای چند روز هم که اش در یخچال بمونه قابل خوردن هست
شما نگران این موضوع نباشید من امتحان کردم
 

محبوب

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
ایول.....عین خودمونین..........من یادمه بچه که بودم میخواستیم اش درست کنیم مادرم ما را میفرستاد پی برگ چغندر...... الان دیگه یا خشک میکنن یا فریز:Big Grin:
البته این واسه زمستونه و آش رشته ........ چون برگ چغندر طعم گرمی داره تابستون ازش استفاده نمیکنیم.......... و حتی خود اش رشته را هم خیلی کم پیش میاد تابستون درست کنیم معمولا تابستونا اش جو میزاریم:Wink::Smile:

آره . ما هم زمستونها بیشتر آش رشته می پزیم و برگ چغندر می ریزیم.


نوع سوم: چغندر ولایتی، که این نوع یه چیزی بین لبو و چغندر قند هست رنگش متمایل به سرخ با رگه های سفید و در برخی موارد نارنجی هم دیده شده:Big Grin: و مورد مصرفش هم برای دام هست که براشون با دستگاه های مخصوص رنده میکنند و بهشون میدن.

حالا نمیدونم منظور محبوب جان هم همین بوده یا نه:confused:

ببخشید پرحرفی کردم ..... قصدم خیر بود:1:
منظورم همین چغندر ولایتی هست :D
چون اونروز ازش عکس نگرفتم الان از نت این عکس رو پیدا کردم . همین چغندرهارو تو آش میریزیم . در ضمن من گاهی نصف نصف هم از این چغندها هم لبو می ریزم البته رنگ آش یه کم قرمز میشه که به محض اینکه رشته و آرد اضافه بشه رنگ قرمزی کمتر و یا حتی محو میشه .

Photo0001%282%29.jpg
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
به نظر من کله پاچه
اگه تونستین بپزین!!!!!!!

;));));));));));));));));));));))
اوخ کله پاچه؟ برا آش وقرمه سبزی که راحت تر بود کلی اعتراض داشتن
حالا یه بار هم املت یا نیمرو بذاریم که همه وارد باشن ;))
بین املت و نیمرو نظر بدین
 
بالا