*✿* نوشیدنی پیشنهادی گمنام برای زمستان+ روش تهیه*✿*

گمنام

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
babol2011-1.gif

سلام به همگی.
با توجه به این که وارد فصل سرد شدیم و تمایل به انواع نوشیدنی های گرم افزایش پیدا می کنه، خواستم دمنوش به درست کنم، گفتم روش تهیه دمنوش "بـــــــه" و مراحل انجام کارم رو براتون بنویسم. متاسفانه بعضی نوشیدنی های موجود در بازار مانند چای و...اکثرا به دلیل فرآیندهای پس از تولید و انواع افزودنی ها مثل اسانس و...از حالت طبیعی خودشون خارج شدن و گاهی مضر هستن.

به طور مختصر کمی از خواص به می گم:


مقوی قلــــــب، اعصاب و معده
از بین بردن افسردگی حاصل از سردرد و...
سرشار از ويتامين‌هاي A و B و C
ضد سرطان(به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها)
و...



www.ayehayeentezar.com_gallery_images_32080344235947849341.gif

 
آخرین ویرایش:

گمنام

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"

مرحله اول:
خرید به!
به ها باید رسیده باشن.

به ها را باید خوب خوب بشوریم به طوری که همه پرزها و کرکهای موجود روی پوست به شسته بشن(بعضیا تمایل دارن به را با پوست استفاده کنن)



IMG_۲۰۱۴۱۲۲۴_۱۲۴۷۵۶.jpg


مرحله بعدی پوست گرفتن به هست:


IMG_۲۰۱۴۱۲۲۴_۱۲۵۹۲۲.jpg
 

گمنام

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"

در این مرحله باید به رنده شده رو بذاریم خشک بشه. برای اینکار نباید به ها رو تو آفتاب خشک کنیم، بلکه به ها رو تو یه سینی قرار میدیم(این مرحله معمولا یکی دو روز طول می کشه، برای بنده که از دو روزم بیشتر شد)


IMG_۲۰۱۴۱۲۲۴_۱۳۲۱۴۴.jpg
 

گمنام

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"

وقتی خوب آب به ها گرفته شد، باید اونا رو بو بدیم. البته نباید خیلی بذاریم بیش از حد خشک بشن.
موقع بو دادن باید خیلی دقت کنیم و حواسمون به "به" ها باشه. بو دادن تا زمانی صورت می گیره که رنگ به ها قهوه ای تیره بشن. برای بنده بعد 45 دقیقه قهوه ای تیره و کاملا خشک شدن.




upload_2014-12-26_22-58-13.png






 

پیوست‌ها

  • upload_2014-12-26_22-57-23.png
    upload_2014-12-26_22-57-23.png
    612.1 کیلوبایت · بازدیدها: 127

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
در این مرحله باید به رنده شده رو بذاریم خشک بشه. برای اینکار نباید به ها رو تو آفتاب خشک کنیم، بلکه به ها رو تو یه سینی قرار میدیم(این مرحله معمولا یکی دو روز طول می کشه، برای بنده که از دو روزم بیشتر شد)
سلام گمنام خانم :gol:
ببخشید دخالت میکنم :oops: قصدم خیره:rolleyes:
حالا این تجربه منه یه بار اینم امتحان کنید شاید خوشتون اومد:Wink:
تو مرحله خشک کردن اگه از بخاری یا شوفاژ کمک بگیرید بهتره ..... یعنی به ها را داخل یک سینی استیل قرار بدید بعد روی بخاری یا زیر شوفاژ قرار بدید که تو سرعت خشک شدن به ها کمک کنه .....البته شاید برای شما اینطور نشده باشه اما من معمولی که خشک میکردم یکم مزه موندگی به خودش میگرفت اما وقتی با بخاری خشک کردم هم سرعت به کار بخشید همم که دیگه اون مزه را نمیداد:Smile:

اما این نوشیدنی جزء بهترین و خوش طعم ترین نوشیدنی هایی هست که خوردم البته بعد از به لیمو:Big Grin:

خیلی ممنون گمنام جان عالی بود....خدا خیرت بده مهربون:gol:
 

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
سلام گمنام خانم گل
برا من مطلبتون خیلی جالب بود من این مورد رو اولین باره میشنیدم
دم نوش های ما فقط گیاهان کوهی هستن که انواع مختلف و خواص دارویی متفاوتی دارن
خوب گمنام خانم یه سوال شما چه مقدار این به خشک شده و بو داده شده رو برای دم کردن استفاده میکنید
و برای چند نفر میشه کلا از این مقدار تهیه شده دم نوش درست کرد
دستتون درد نکنه حتما امتحان میکنم
 

Ali

مدیریت کل
پرسنل مدیریت
"مدیر کل"
سلام گمنام خانم :gol:
ببخشید دخالت میکنم :oops: قصدم خیره:rolleyes:
حالا این تجربه منه یه بار اینم امتحان کنید شاید خوشتون اومد:Wink:
تو مرحله خشک کردن اگه از بخاری یا شوفاژ کمک بگیرید بهتره ..... یعنی به ها را داخل یک سینی استیل قرار بدید بعد روی بخاری یا زیر شوفاژ قرار بدید که تو سرعت خشک شدن به ها کمک کنه .....البته شاید برای شما اینطور نشده باشه اما من معمولی که خشک میکردم یکم مزه موندگی به خودش میگرفت اما وقتی با بخاری خشک کردم هم سرعت به کار بخشید همم که دیگه اون مزه را نمیداد:Smile:

اما این نوشیدنی جزء بهترین و خوش طعم ترین نوشیدنی هایی هست که خوردم البته بعد از به لیمو:Big Grin:

خیلی ممنون گمنام جان عالی بود....خدا خیرت بده مهربون:gol:
عطر خوبی داره...
 
بالا