با تشکر از گمنام عزیز
خب تو فرایند پرتودهی "رادیکال های آزاد" نیز آزاد میشن و هم چنین درصدی از ویتامین ها رو از بین میبره
البته بستگی به شدت پرتو دهی و مدت زمان پرتودهی داره
و هدف اصلی این روش برای ماندگاری بیشتر است که طبیعی است غذا رو از حالت طبیعی کمی منحرف کند
در مورد اثر سوء داشتن باید بگم اگر ماده پرتوزا داخل غذا قرارداده میشد حرف شما درست بود اما الان فقط پرتو به اون میخوره
و پرتو باکتری رو میکشه و خودش جذب میشه و غذا بعد از پرتودهی حالت طبیعی خودشو میگیره
خب تو فرایند پرتودهی "رادیکال های آزاد" نیز آزاد میشن و هم چنین درصدی از ویتامین ها رو از بین میبره
البته بستگی به شدت پرتو دهی و مدت زمان پرتودهی داره
و هدف اصلی این روش برای ماندگاری بیشتر است که طبیعی است غذا رو از حالت طبیعی کمی منحرف کند
در مورد اثر سوء داشتن باید بگم اگر ماده پرتوزا داخل غذا قرارداده میشد حرف شما درست بود اما الان فقط پرتو به اون میخوره
و پرتو باکتری رو میکشه و خودش جذب میشه و غذا بعد از پرتودهی حالت طبیعی خودشو میگیره