فناوری هسته ای

armin57ghazal

کاربر فعال
"منجی دوازدهمی"
اینجا میخوام شما رو بیشتر با فناورهای مختلف انرژی هسته.ای آشنا کنم
مخصوصا با کاربردهای فناوری هسته.ای
 

armin57ghazal

کاربر فعال
"منجی دوازدهمی"
اینم پرتودهی گوجه فرنگی
tomatos2.png
 

فاطمه پ

خودمونی
"منجی دوازدهمی"
سلام من چطور میتونم این مطالب رو در وبلاگم درج کنم؟ میزنه لینک غیر مجاز!
 

فاطمه پ

خودمونی
"منجی دوازدهمی"
من فقط میخوام کابرد فناوری هسته ای تو بخش کشاورزی رو برای دانشجو های رشته کشاورزی بگم
 

Mehrban

دوست خوب همه
"منجی دوازدهمی"
سلام خب اینا ضرر نداره کلا میوه رو از حالت طبیعیش خارج میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش فناوری تو این زمینه رو دوست ندارم
قبولش ندارم
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gole yakh

armin57ghazal

کاربر فعال
"منجی دوازدهمی"
سلام خب اینا ضرر نداره کلا میوه رو از حالت طبیعیش خارج میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش فناوری تو این زمینه رو دوست ندارم
قبولش ندارم
نه ضرری ندار هم اندیش
فقط ماندگاری رو بالاتر میبره- این روش مثل نمک زدن و استرلیزه و پاستوریزه و امثالهم هستش
ولی چون برای باکتری های خاصی که می خوان از بین ببرن باید انرژی بالاتری بهش بدن از این فناوری استفاده میکنن

اینکه این فناوری رو قبول ندارید مسئله شخصی هستش:Wink:
 

گمنام

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
سلام خب اینا ضرر نداره کلا میوه رو از حالت طبیعیش خارج میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش فناوری تو این زمینه رو دوست ندارم
قبولش ندارم

سلام.
در این مورد زمینه های بحث زیاد هست.
اول باید دید اولویت ها چی هستن؟ بعدش باید اثر این گونه کارها رو در دراز مدت از نظر فیزیولوژیکی، اکولوژیکی و...سنجید. گاهی یک اثر سوء در نسل اول گیاهان ممکنه بروز نکنه اما در نسل بعدی و یا حتی چندین نسل بعد خودش رو نشون می ده. برای محصولات کشاورزی نیاز هست که کارشناسانی از تخصص های مختلف و مرتبط، تمامی جنبه های کار رو در نظر بگیرن. برخی روش های جدید واقعا مفید و موثر هستن و برخی دیگه نه. پس نمی شه به طور کلی روشی رو قبول یا رد کرد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mehrban
بالا