فناوری هسته ای

armin57ghazal

کاربر فعال
"منجی دوازدهمی"
با تشکر از گمنام عزیز
خب تو فرایند پرتودهی "رادیکال های آزاد" نیز آزاد میشن و هم چنین درصدی از ویتامین ها رو از بین میبره
البته بستگی به شدت پرتو دهی و مدت زمان پرتودهی داره
و هدف اصلی این روش برای ماندگاری بیشتر است که طبیعی است غذا رو از حالت طبیعی کمی منحرف کند

در مورد اثر سوء داشتن باید بگم اگر ماده پرتوزا داخل غذا قرارداده میشد حرف شما درست بود اما الان فقط پرتو به اون میخوره
و پرتو باکتری رو میکشه و خودش جذب میشه و غذا بعد از پرتودهی حالت طبیعی خودشو میگیره
 

گمنام

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
بحث رادیکال های آزاد خودتون بهتر میدونید بحث خیلی مهمی هست و نمیشه به سادگی از کنارش رد شد.
درسته که فقط پرتو برخورد داره اما همین برخورد ممکنه اثرات اکولوژیکی داشته باشه برای همین عرض کردم باید از دیدگاههای مختلف به کار نگاه کرد. مثلا در مورد کاربرد فناوری نانو و امثال اون هم جا برای کار و تبادل دیدگاه زیاد هست.
 

فاطمه پ

خودمونی
"منجی دوازدهمی"
پس چطوری این مطالب رو گذاشتید تو سایت؟ :-/من عکسا رو میذارم تو وبلاگ اخطار میده
 

armin57ghazal

کاربر فعال
"منجی دوازدهمی"
من دلم میخواد بیشتر در مورد این فناوری بدونم:gol:
راستش من درباره فناوری هسته ای تو بخش کشاورزی اطلاعی ندارم
من پروژه.ام کاربرد فناوری هسته.ای در صنعت هست و به این بخش بیشتر علاقه دارم
 

armin57ghazal

کاربر فعال
"منجی دوازدهمی"
وسایل مورد استفاده برای آشکار سازی و اندازه گیری تابش های هسته ای در اصطلاح گیج (gauge) خوانده می شوند
و در استفاده گیجینگ (gauging) نامیده می شوند
هر گیج شامل یک چشمه پرتوزا و یک آشکارساز است مثلا آشکارساز NaI(Tl) .
طیف وسیعی از کاربردهای تابش.های هسته.ای بر اساس ویژگی های انتخاب شده.ای از پرتوهای گاما پایه گذاری شده است.
بعضی از این کاربردها برای نمونه گیج های ارتفاع سنجی و چگالی سنجی هسته.ای، رادیوگرافی و توموگرافی هستند.
 

Mehrban

دوست خوب همه
"منجی دوازدهمی"
با تشکر از گمنام عزیز
خب تو فرایند پرتودهی "رادیکال های آزاد" نیز آزاد میشن و هم چنین درصدی از ویتامین ها رو از بین میبره
البته بستگی به شدت پرتو دهی و مدت زمان پرتودهی داره
و هدف اصلی این روش برای ماندگاری بیشتر است که طبیعی است غذا رو از حالت طبیعی کمی منحرف کند

در مورد اثر سوء داشتن باید بگم اگر ماده پرتوزا داخل غذا قرارداده میشد حرف شما درست بود اما الان فقط پرتو به اون میخوره
و پرتو باکتری رو میکشه و خودش جذب میشه و غذا بعد از پرتودهی حالت طبیعی خودشو میگیره
پرتو جذب چی میشه خود میوه؟
اینکارو میکنن تا فقط ماندگاری میوه بیشتر بشه ولی خب تو ساختار میوه دارن تغییرات انجام میدن که میوه رو از حالت طبیعی خارج میکنه
و اینکه میوه همیشه باید تازه مصرف بشه بنابراین نیازی نداره تا ماندگاری میوه را بالا ببریم
من کلا دستکاری کردن تو مواد غذایی طبیعی رو قبولش ندارم
مثل دستکاری ژنی در گوجه فرنگی درسته ظاهر خوبی داره ولی مضره
 
بالا