این چغندر سفید
این چغندر قرمز
این چغندر قرمز
سلام دوست عزیز گل یخ خانوم،
خواستم درمورد چغندر توضیحی بدم....
البته چغندری که تو منطقه ما کاشت میشه،
در واقع 3 نوع چغندر محصول کشاورزان منطقه ماست
نوع اول: همون لبویی که شما هم میشناسینش که خیلی سرخ هست.
نوع دوم: چغندر قند که رنگش سفیده و اونو میدن به کارخونه های قند برای تولید قند و تفاله اون که به نام کنسانتره هست غذایی لذیذ برای دام هست ..... که برگ این نوع چغندر مد نظر هست. و زمان برداشت این نوع محصول هم هول و هوش همون ابان و اذر و اون موقع هاست..... زمان کاشت تقریبا اواخر خرداد و اوایل تیر هست و شما میتونید از برگ اون تقریبا از اواخر مرداد ماه استفاده کنید تا زمان برداشت که اون موقع برگ را از چقندر جدا میکنند و به کارخونه میفرستند. و نکته دیگه این که ما این نوع چقندر را هم زمستون مثل لبو و شلغم ابپز یا بخار پز میکنیم و مصرف میکنیم و یا مثل سیب زمینی میندازیم تو اتیش و اتیشی میخوریمش
نوع سوم: چغندر ولایتی، که این نوع یه چیزی بین لبو و چغندر قند هست رنگش متمایل به سرخ با رگه های سفید و در برخی موارد نارنجی هم دیده شده و مورد مصرفش هم برای دام هست که براشون با دستگاه های مخصوص رنده میکنند و بهشون میدن.
حالا نمیدونم منظور محبوب جان هم همین بوده یا نه
ببخشید پرحرفی کردم ..... قصدم خیر بود
هزار تومن میشهههههههههههممنون از توضیحات مفید و قانع کننده تون
با سلام وتبریک وقبولی طاعات دوستان
سبز بودن آش علتش اینه که سبزی آش رو بیشتر میریزن واون رنگ قرمزی که بعضی از آشها داره به علت آب حبوباته که بعد از پخت حبوبات و مثه ماها که از آبش"آب حبوبات" تو آش استفاده میکنیم رنگ آش رو تغیر میده ولی سبز بودنش همون زیاد بودن سبزی میتونه باشه.واون آب مرغ هم که گل یخ تو آش استفاده میکنن فک کنم اگه یه روز آش بمونه بوی ساری اون باعث بشه نشه دیگه اون آشو خورد
ایول.....عین خودمونین..........من یادمه بچه که بودم میخواستیم اش درست کنیم مادرم ما را میفرستاد پی برگ چغندر...... الان دیگه یا خشک میکنن یا فریز
البته این واسه زمستونه و آش رشته ........ چون برگ چغندر طعم گرمی داره تابستون ازش استفاده نمیکنیم.......... و حتی خود اش رشته را هم خیلی کم پیش میاد تابستون درست کنیم معمولا تابستونا اش جو میزاریم
منظورم همین چغندر ولایتی هست
نوع سوم: چغندر ولایتی، که این نوع یه چیزی بین لبو و چغندر قند هست رنگش متمایل به سرخ با رگه های سفید و در برخی موارد نارنجی هم دیده شده و مورد مصرفش هم برای دام هست که براشون با دستگاه های مخصوص رنده میکنند و بهشون میدن.
حالا نمیدونم منظور محبوب جان هم همین بوده یا نه
ببخشید پرحرفی کردم ..... قصدم خیر بود
به نظر من کله پاچه
اگه تونستین بپزین!!!!!!!