نتایج مسابقه اعلام نفرات برتر مسابقه شماره2*آش رشته*

آشپز باشی برتر این دوره از دید شما

  • شماره *1*

    رای: 5 27.8%
  • شماره *2*

    رای: 2 11.1%
  • شماره *3*

    رای: 2 11.1%
  • شماره *4*

    رای: 4 22.2%
  • شماره *5*

    رای: 5 27.8%

  • مجموع رای دهندگان
    18
  • نظرسنجی بسته .

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
سلام آبجی گل عزیزم :gol:
توی شهر ما قبل از اینکه سبزی آش که اسفناج و تره و جعفری هست بریزن چغندر که مخصوص آش هست خورد کرده و وقتی نیم پز شد سبزی رو اضافه می کنند . طعم خوبی به آش می ده.این چغندرها با اونایی که خیلی قرمز هست و بهش میگن لبو فرق داره . اگه یه بار گذرتون به کاشون افتاد و آش با چغندر خوردید فک نکنم بدتون بیاد . خوشمزه هست :p

ما هم میریزیم .... بخصوص که سمت ما یکی از محصولات کشاورزی چقندر هست و بطور رایگان میتونیم ازش استفاده کنیم و همین مجانی بودنش یه حسن دیگه به چغندر میده;))
 

محبوب

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
ما هم میریزیم .... بخصوص که سمت ما یکی از محصولات کشاورزی چقندر هست و بطور رایگان میتونیم ازش استفاده کنیم و همین مجانی بودنش یه حسن دیگه به چغندر میده;))

تازه رهگذر جون نخواستم لو بدم ولی میگم ماها گاهی که اسفناج نباشه با برگ چغندر آش درست می کنیم آش با برگ چغندر خیلی خوشمزه هست :p
 

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
تازه رهگذر جون نخواستم لو بدم ولی میگم ماها گاهی که اسفناج نباشه با برگ چغندر آش درست می کنیم آش با برگ چغندر خیلی خوشمزه هست :p

ایول.....عین خودمونین..........من یادمه بچه که بودم میخواستیم اش درست کنیم مادرم ما را میفرستاد پی برگ چغندر...... الان دیگه یا خشک میکنن یا فریز:Big Grin:
البته این واسه زمستونه و آش رشته ........ چون برگ چغندر طعم گرمی داره تابستون ازش استفاده نمیکنیم.......... و حتی خود اش رشته را هم خیلی کم پیش میاد تابستون درست کنیم معمولا تابستونا اش جو میزاریم:Wink::Smile:
 

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
تازه رهگذر جون نخواستم لو بدم ولی میگم ماها گاهی که اسفناج نباشه با برگ چغندر آش درست می کنیم آش با برگ چغندر خیلی خوشمزه هست :p
سلام عزیزم برام جالب بود پس اون با لبو فرق داره من فکر کردم اونو میریزید
اگه میشه یه عکس از اون چغندر بزار ببینیم چه شکلیه
ممنون عزیز

:gol:
ما برگ چغندر میریزیم اما خودشو نه​
 
آخرین ویرایش:

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
میگم خدا باعث و بانی این آشپزی رو خیر بده :Big Grin:
چقد اطلاعات آشپزی به همه میرسه ...
از شوخی گذشته واقعا چه تنوعی داریم برا آشپزی هر منطقه ی آب وهوایی تو کشورمون
و چقدر هم با خاصیت هر کدوم از اینا آشنا میشیم و علت استفاده کردنشون
یه سوالی هم یکی از کاربرا پرسیده بودن گمونم خانم هم اندیش بودن؟ پرسیدن چرا رنگ آش سبز نشده
جواب دارن شرکت کننده هامون؟

 

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
سلام عزیزم برام جالب بود پس اون با لبو فرق داره من فکر کردم اونو میریزید
اگه میشه یه عکس از اون چغندر بزار ببینیم چه شکلیه
ممنون عزیز

:gol:
سلام عزیز چغندر که پخته بشه میشه لبو:X_X:این چغندر
upload_2014-8-1_10-20-46.jpeg


اینم لبو
253633359185145232178195184242100234207840.jpg
 

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
سلام خانم ناجی احتمالا سبزی آش مورد اول بخاطر نوع سبزی اونه که استفاده شده و حدس میزنم زمان ریختن سزی در سز بودن آش تاثیر داشته
 

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
سلام خانم ناجی احتمالا سبزی آش مورد اول بخاطر نوع سبزی اونه که استفاده شده و حدس میزنم زمان ریختن سزی در سز بودن آش تاثیر داشته
به نظر من دوستان از کشک زیادی استفاذه کردند برا همین رنگ اش دوستان فرق میکنه
سبزی آش من شامل تره.جعفری. شوید.گشنیز.اسفناج بود.
ما هم توی اش هامون برگ چغندر میریزیم اما خود چغندر نه
در ضمن خانم محبوب گفتند که این چغندر با اون چغندری که بهش لبو میگن فرق داره
برا هعمین من عکس اون نوع چغندر که اونا برا آش استفاده میکنند خواستم که برام بزارند

 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
یه چیزی بگم آش رشته های ما رنگش سبز میشه چرا مال دوستان قهوه ای و کرمی شده؟
منظورم جواب این سوالشون بود که ان شاء الله دوستان بیان و جواب بدند
خانم هم اندیش فکر کنم منظورشون با آش نذری بود که قهوه ای شده ... رنگ کرم درسته به خاطر ریختن کشک هست
 

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
سلام عزیزم برام جالب بود پس اون با لبو فرق داره من فکر کردم اونو میریزید
اگه میشه یه عکس از اون چغندر بزار ببینیم چه شکلیه
ممنون عزیز

:gol:
ما برگ چغندر میریزیم اما خودشو نه

سلام دوست عزیز گل یخ خانوم،
خواستم درمورد چغندر توضیحی بدم....:rolleyes:


البته چغندری که تو منطقه ما کاشت میشه،
در واقع 3 نوع چغندر محصول کشاورزان منطقه ماست
نوع اول: همون لبویی که شما هم میشناسینش که خیلی سرخ هست.
نوع دوم: چغندر قند که رنگش سفیده و اونو میدن به کارخونه های قند برای تولید قند و تفاله اون که به نام کنسانتره هست غذایی لذیذ برای دام هست ..... که برگ این نوع چغندر مد نظر هست. و زمان برداشت این نوع محصول هم هول و هوش همون ابان و اذر و اون موقع هاست..... زمان کاشت تقریبا اواخر خرداد و اوایل تیر هست و شما میتونید از برگ اون تقریبا از اواخر مرداد ماه استفاده کنید تا زمان برداشت که اون موقع برگ را از چقندر جدا میکنند و به کارخونه میفرستند. و نکته دیگه این که ما این نوع چقندر را هم زمستون مثل لبو و شلغم ابپز یا بخار پز میکنیم و مصرف میکنیم و یا مثل سیب زمینی میندازیم تو اتیش و اتیشی میخوریمش:Big Grin:
نوع سوم: چغندر ولایتی، که این نوع یه چیزی بین لبو و چغندر قند هست رنگش متمایل به سرخ با رگه های سفید و در برخی موارد نارنجی هم دیده شده:Big Grin: و مورد مصرفش هم برای دام هست که براشون با دستگاه های مخصوص رنده میکنند و بهشون میدن.



حالا نمیدونم منظور محبوب جان هم همین بوده یا نه:confused:

ببخشید پرحرفی کردم ..... قصدم خیر بود:1:
 
بالا