اعلام نفر برتر مسابقه شماره1 آشپزباشی

آشپزباشی منتخب این دوره از دید شما دوستان

  • رهگذر

    رای: 3 10.7%
  • kyana

    رای: 14 50.0%
  • hoda

    رای: 2 7.1%
  • **Hiva**

    رای: 4 14.3%
  • *مریم*

    رای: 6 21.4%

  • مجموع رای دهندگان
    28
  • نظرسنجی بسته .

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
44997331632949513002.gif


سلام به دوستان خوب منجی

تشکر میکنم از حضور آشپزباشی های دور اول مسابقات

از دوستان عزیز خواهش میکنم برنده رو بر اساس ذوق وسلیقه و مهارت در پخت قرمه سبزی

و روشی که از نظرشون جالب بوده انتخاب کنند و رای بدن

این نظر سنجی تا یک هفته برقرار هست
امیدوارم به احترام دوستان خوبی که وقت گذاشتن و در مسابقه شرکت کردند به آشپز منتخب خودتون در این دوره رای بدید

 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
قرمه سبزی سرآشپز بانو رهگذر :
  1. اول مواد اولیه......

    896


    بعد پیاز و گوشت را تفت داده و ادویه را نیز به جز نمک ها اضافه میکنیم ( نمک را نباید تفت بدیم:Big Grin:) و بعد که تفت خورد سیزی را هم به مواد اضافه کردم و کمی سر تفت دادم بهش:Big Grin:

    897


    بعد اب به مقدار لازم و لوبیا(لوبیا را قبلا تو اب میزاریم خیس بخوره که نفخش از بین بره بعدم ابش را دور میریزیم) ریختم توش و منتظر موندم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و لیمو امانی(البته بعضیا لیمو امانی نمیریزن ولی خوب من میریزم چون بیشتر تو خانواده مورد پسند هست ) را بهش اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا بپزه و جا بیوفته

    حین کار.....:Big Grin:
    898

    و در نهایت بعد از دو ساعت و نیم .....
    :Smile:
    899
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
قرمه سبزی سرآشپز بانو kyana:
  1. سلام به همه آشپزای ماهر عزیز:D

    مواد لازم
    گوشت گوسفندی همراه با دنبه
    سبزی سرخ شده
    لوبیا
    لیمو عمانی
    پیاز
    رب انار
    تمر هندی
    نمک، فلفل
    + یک عدد کیانای آشپز:p

    948



    مراحل تهیه


    1. بعد از سرخ کردن و جداکردن روغن دنبه ها پیاز و گوشت رو درون همون روغن باهم تفت میدیم


    2. سبزی سرخ شده رو اضافه میکنیم سپس لیمو و تمر هندی رو اضافه میکنیم


    3. به مقدار لازم آب اضافه کرده و میگذاریم به مدت یکساعت بپزه


    4. وقتی گوشت نیم پخت شد لوبیای از قبل نیم پز شده ، مقداری رب انار ، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم


    5. باز هم بمدت یک ساعت میزاریم بپزه ولی با شعله ملایم


    6. درنهایت قرمه سبزی کیانا آمادست:p

    951






    نکته 1: در صورتی که قرمه سبزی ملس دوست دارید از رب انار تقریبا شیرین استفاده کنید و درصورتی که قرمه سبزی ترش دوست دارید (مثل خودم:38:)از رب انار ترش استفاده کنید


    نکته 2:لوبیا رو بخاطر ناهماهنگ بودن زمان پختش با گوشت از قبل نیم پز کردم که پختش با گوشت هماهنگ بشه


    نکته 3: تمر هندی رو باید از قبل در مقداری آب جوشیده حل کنید و هسته هاشو جدا کنید


    دراین غذا من فقط از روغن دنبه استفاده میکنم چون واقعا به خورش یه طعم بی نظیر میده
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
قرمه سبزی سرآشپز بانو **Hiva**:
  1. قرمه سبزی بنده هم آماده شد:rolleyes:

    از حالا بگم کیفت دوربین گوشیم از این بهتر نیست:Frown: پس یه وقت نگید مزه ش هم مثل کیفتش هستا:confused:

    موادش مثل همه قرمه سبزیا س با این تفاوت که از نصف روغن دنبه و روغن مایع درست کردم

    آخر سر هم نصف قاشق غذا خوری نعنا + نصف قاشق غذا خوری شنبلیه خشک شده تفت دادم ریختم توش( توی عطرش تاثیر زیادی داره)

    9bbrlz706ssvwcvybk5g.jpg
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
و قرمه سبزی سرآشپز بانو *مریم*



  1. سلام
    به کلاس آشپزی مریم سرآشپز خوش اومدین:D

    مواد لازم: گوشت ، سبزی ، لوبیا ، زردچوبه ، پودرلیمو ، پیاز ، نمک ، رب گوجه


    965


    طرز تهیه

    ابتدا گوشت و پیاز را در روغن ریخته و تفت میدهیم سپس لوبیا را اضافه کرده و تفت میدهیم

    سپس زردچوبه وپودر لیمو ورب گوجه راهم اضافه کرده و بعد سبزی را اضافه میکنیم

    بعد از تفت دادن آب را به مقدار لازم اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن شعله را کم کرده و اجازه میدهیم غذا پخته شود

    قرمه سبزی مریم آمادست مواظب انگشتاتون باشین:p

    968


    نکته : گوشت درصورت امکان چرب باشد درغیر اینصورت مقداری دنبه اضافه شود

    2:نمک را در پایان کار وقتی غذا پخته شد اضافه میکنیم که باعث دیرپختن گوشت نشود

    عاقا قبول نیست نور خونمون کمه بهتر نمیشد گرفت:Frown:

    اگه میشد بوی غذا روهم میذاشتم عالی میشد:D


    969
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
از همین الان رقابت سرآشپزهای خوش سلیقه شروع میشه

پنج نفرتون هم که بانو هستید ببینم کی بانوی اول آشپزخونه ی منجی میشه در دور اول :Big Grin:

جایزه برنده هم که یک شارژ 5000 تومانی + 15000 تومان شارژ از طرف ادمین علی آقا هستند

و یک مدال دور مسابقات آشپزباشی

.
.
.
زنگ شروع مسابقه :rolleyes:
 

montazer

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
سلام..خدا قوت
الان باید به عکاسی رای بدیم یا به غذا؟؟؟
خب طعم غذا مهمه....
شای اونی که عکسش جالب انگیز ناک نیست غذاش بهتره...پس مسابقه عکس آشپزیه نه؟:X_X:
 

*Helma*

کاربر با تجربه
"بازنشسته"
منم با داداش منتظر موافقم از کجا معلوم کدوم خوشمزه تره؟/:)
ولی به یه دلیل به کیانا رای دادم اونم این حرفش که

"دراین غذا من فقط از روغن دنبه استفاده میکنم چون واقعا به خورش یه طعم بی نظیر میده":38:
که منم کاملا با حرفش موافقم واحتمال زیاد به خاطر نوع روغنش طعم غذاش بهتره:67:
 

montazer

ناظر کل
پرسنل مدیریت
"ناظر کل"
منم با داداش منتظر موافقم از کجا معلوم کدوم خوشمزه تره؟/:)
ولی به یه دلیل به کیانا رای دادم اونم این حرفش که

"دراین غذا من فقط از روغن دنبه استفاده میکنم چون واقعا به خورش یه طعم بی نظیر میده":38:
که منم کاملا با حرفش موافقم واحتمال زیاد به خاطر نوع روغنش طعم غذاش بهتره:67:
شما که گفتین با منتظر موافقین پس چی شد؟؟
الان شما تبلیغ کردین؟؟
 
بالا