نتایج مسابقه مسابقه شماره 1 آشپزباشی ها *قرمه سبزی*

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
تصاویر دیده میشه ... برا خودتون دیده نمیشه؟
خیلیی هم قشنگ از مراحلش عکس گرفتین :cool:
امیدوارم بقیه ی دوستان هم عکس بذارن ببینم چند تا تلفات تو خونه داشتن
:Big Grin:
اره الان دیده میشه ..... اون موقعی نمیدونم چرا نمیومد :Er... what?:......
پس این هدا و هیوا کجان :mad:؟؟؟؟(شوخی:p)
خودتونم شرکت کنید تا شرکت کننده ها زیاد شن :Wink::Wink::Wink:.....:b-):
موفق باشید ناجی جان ..... تشکر از مسابقه خوبتون .....:gol::gol::gol:
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
سرآشپزهای ماهرمون کجا هستند؟
جایزه ی ادمین محترم و اون یکی جایزه قبلی رو حساب کنین ... من بودم تا حالا سه بار قرمه درست کرده بودم :Big Grin:

تشکر از علی آقا :gol:
فقط تا ساعت 24 یکشنبه 1تیرماه وقت هستااا/:)

گفتم اینقد الان قرمه سبزی میارین که تو انتخاب نفر اول باید کلی دقت کرد ...:rolleyes:
 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"


سلام به همه آشپزای ماهر عزیز:D


مواد لازم
گوشت گوسفندی همراه با دنبه
سبزی سرخ شده
لوبیا
لیمو عمانی
پیاز
رب انار
تمر هندی
نمک، فلفل

+ یک عدد کیانای آشپز:p

IMG_۲۰۱۴۰۶۲۰_۱۳۲۳۵۳.jpg



مراحل تهیه


1. بعد از سرخ کردن و جداکردن روغن دنبه ها پیاز و گوشت رو درون همون روغن باهم تفت میدیمIMG_۲۰۱۴۰۶۲۰_۱۳۳۳۵۹.jpg


2. سبزی سرخ شده رو اضافه میکنیم سپس لیمو و تمر هندی رو اضافه میکنیمIMG_۲۰۱۴۰۶۲۰_۱۳۴۰۵۹.jpg


3. به مقدار لازم آب اضافه کرده و میگذاریم به مدت یکساعت بپزهIMG_۲۰۱۴۰۶۲۰_۱۳۴۴۲۳.jpg


4. وقتی گوشت نیم پخت شد لوبیای از قبل نیم پز شده ، مقداری رب انار ، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم


5. باز هم بمدت یک ساعت میزاریم بپزه ولی با شعله ملایم


6. درنهایت قرمه سبزی کیانا آمادست:p


IMG_۲۰۱۴۰۶۲۰_۱۸۳۵۵۰.jpg






نکته 1: در صورتی که قرمه سبزی ملس دوست دارید از رب انار تقریبا شیرین استفاده کنید و درصورتی که قرمه سبزی ترش دوست دارید (مثل خودم:38:)از رب انار ترش استفاده کنید


نکته 2:لوبیا رو بخاطر ناهماهنگ بودن زمان پختش با گوشت از قبل نیم پز کردم که پختش با گوشت هماهنگ بشه


نکته 3: تمر هندی رو باید از قبل در مقداری آب جوشیده حل کنید و هسته هاشو جدا کنید


دراین غذا من فقط از روغن دنبه استفاده میکنم چون واقعا به خورش یه طعم بی نظیر میده
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
سلام
به به چه سرآشپزهایی داشتیم ما :cool:
هر قرمه با یه روش پخت و رنگ متفاوت و البته هر کدوم خوش طعممم:38:
مسابقه داره هیجانی میشه

نکنه بقیه ی آشپزباشی هامون منتظر یه غذای راحت ترن؟:-?
تا ساعت 24 فردا وقت هستاااا...:Time:

 

سعیده

کاربر جدید
"منجی دوازدهمی"
:D:D:Dکیانا جون فکر کنم یواشکی قرمه سبزی درست کردی!!!!!!!!!!!!
آخه خیلی تاریکه
 

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"
:D:D:Dکیانا جون فکر کنم یواشکی قرمه سبزی درست کردی!!!!!!!!!!!!
آخه خیلی تاریکه
نه عزیزم اتفاقا علنی بود/:)
قرمه سبزیای اینورا این رنگیه
بخاطر اینه که سبزی رو سرخ میکنیم و تمر و رب انار میریزیم:D
امتحانش ضرر نداره:p
 

سعیده

کاربر جدید
"منجی دوازدهمی"
:Wink:اره شاید.ولی هم ترش بود،هم روغنش زیاد بود.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا