نتایج مسابقه مسابقه شماره 1 آشپزباشی ها *قرمه سبزی*

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

** Hiva **

خودمونی
"منجی دوازدهمی"
قرمه سبزی بنده هم آماده شد:rolleyes:

از حالا بگم کیفت دوربین گوشیم از این بهتر نیست:Frown: پس یه وقت نگید مزه ش هم مثل کیفتش هستا:confused:

موادش مثل همه قرمه سبزیا س با این تفاوت که از نصف روغن دنبه و روغن مایع درست کردم

آخر سر هم نصف قاشق غذا خوری نعنا + نصف قاشق غذا خوری شنبلیه خشک شده تفت دادم ریختم توش( توی عطرش تاثیر زیادی داره)

9bbrlz706ssvwcvybk5g.jpg
 

*مریم*

کاربر ویژه
"بازنشسته"
سلام
به کلاس آشپزی مریم سرآشپز خوش اومدین:D

مواد لازم: گوشت ، سبزی ، لوبیا ، زردچوبه ، پودرلیمو ، پیاز ، نمک ، رب گوجه


IMG-20140622-WA0004.jpg


طرز تهیه

ابتدا گوشت و پیاز را در روغن ریخته و تفت میدهیم سپس لوبیا را اضافه کرده و تفت میدهیمIMG-20140622-WA0005.jpg

سپس زردچوبه وپودر لیمو ورب گوجه راهم اضافه کرده و بعد سبزی را اضافه میکنیمIMG-20140622-WA0006.jpg

بعد از تفت دادن آب را به مقدار لازم اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن شعله را کم کرده و اجازه میدهیم غذا پخته شود

قرمه سبزی مریم آمادست مواظب انگشتاتون باشین:p

IMG-20140622-WA0003.jpg


نکته : گوشت درصورت امکان چرب باشد درغیر اینصورت مقداری دنبه اضافه شود

2:نمک را در پایان کار وقتی غذا پخته شد اضافه میکنیم که باعث دیرپختن گوشت نشود

عاقا قبول نیست نور خونمون کمه بهتر نمیشد گرفت:Frown:

اگه میشد بوی غذا روهم میذاشتم عالی میشد:D



IMG-20140622-WA0001.jpg
 
آخرین ویرایش:

Rah!GO!zaR

داره دوست میشه
"منجی دوازدهمی"
سلام
به کلاس آشپزی مریم سرآشپز خوش اومدین:D

مواد لازم: گوشت ، سبزی ، لوبیا ، زردچوبه ، پودرلیمو ، پیاز ، نمک ، رب گوجه


مشاهده فایل‌پیوست 965

طرز تهیه

ابتدا گوشت و پیاز را در روغن ریخته و تفت میدهیم سپس لوبیا را اضافه کرده و تفت میدهیممشاهده فایل‌پیوست 966

سپس زردچوبه وپودر لیمو ورب گوجه راهم اضافه کرده و بعد سبزی را اضافه میکنیممشاهده فایل‌پیوست 967

بعد از تفت دادن آب را به مقدار لازم اضافه میکنیم و بعد از جوش آمدن شعله را کم کرده و اجازه میدهیم غذا پخته شود

قرمه سبزی مریم آمادست مواظب انگشتاتون باشین:p

مشاهده فایل‌پیوست 968

نکته : گوشت درصورت امکان چرب باشد درغیر اینصورت مقداری دنبه اضافه شود

2:نمک را در پایان کار وقتی غذا پخته شد اضافه میکنیم که باعث دیرپختن گوشت نشود

عاقا قبول نیست نور خونمون کمه بهتر نمیشد گرفت:Frown:

اگه میشد بوی غذا روهم میذاشتم عالی میشد:D



مشاهده فایل‌پیوست 969
خسته نباشی کدبانو:Smile:
ظرف اخریه خورشتتون ........ شبیه ظرفه منه:rolleyes:
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
به به یه خسته نباشید حسابی به سرآشپزهای عزیز منجی

هر کدوم یه رنگ و بویی راه انداختیناااا


امشب ساعت 24 تاپیک بسته میشه

از شرکت کنندگان خوش ذوقمون تشکر میکنم ...

CLOSED.png
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا