آش آلو

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
روش تهیه و طبخ آش آلو



برنج نيم دانه يك پيمانه
آب هشت پيمانه
لپه پخته شده نصف پيمانه
آلو بخارا يك پيمانه
پوره آلو دو پيمانه
پياز سرخ شده چهار قاشق غذاخوري
سير و نعنا داغ از هر كدام سه قاشق غذاخوري
فلفل قرمز در صورت تمايل يك قاشق چايخوري
سبزي آش(تره، اسفناج، گشنيز، جعفري و برگ چغندر) خرد شده 250 گرم
گوشت چرخكرده 250 گرم
پياز رنده شده متوسط يك عدد
نمك به ميزان لازم


طرز تهیه



برنج را همراه آب درون قابلمه ريخته و روي اجاق گاز ميگذاريم تا برنج لعاب بيندازد. سپس لپه، پيازداغ، آلو بخارا و سبزي آش را اضافه ميكنيم. حرارت را ملايم كرده و زماني كه سبزي آش پخته شد و جا افتاد، پوره آلو را به آن ميافزاييم. پس از چند جوش نمك، فلفل، مقداري سير و نعناداغ را به آن اضافه ميكنيم و اگر آش خيلي غليظ شد يك تا دو پيمانه آب افزوده تا با آن بجوشد. گوشت چرخكرده را همراه پياز رنده شده و كمي نمك خوب ورز داده و به اندازه فندق در دست گرد ميكنيم و در روغن تفت ميدهيم. در انتها آش را در ظرف مورد نظر كشيده و با گوشت قلقلي، آلو بخارا، سير و نعنا داغ تزيين ميكنيم.

634853780473593750.jpg




مواد لازم براي پوره آلو

آلو بخارا 500 گرم آب دو پيمانه طرز تهیه پوره آلو
آلو و آب را با هم ميپزيم، سپس از صافي رد ميكنيم تا هستههاي آن جدا شود.
 
بالا