پیاز داغ وسیر داغ فریزری، خوب یا بد؟

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در

خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیازوسیرتازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند .



این روزها خیلی از خانمهای خانهدار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و

نگهداری آن در فریزر میکنند تا مجبورنباشندهرروزبرای تهیه غذاهای مختلف پیازداغ و سیرداغ درست كنند .

هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث میشود میزان مواد مغذی موجود در آن

کاهش یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدترباشد، افت ارزش تغذیهای آن خوراکی خاص بیشتر

خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و پیاز هم صدق میكند؛

وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامینها و املاح آن از

بین میرود و وقتی که پیازداغ و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف

دوباره، از حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین میرود.



پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در

خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و

مصرف میشوند، به شدت پایین میآید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع

تازهشان تفاوت چشمگیری دارد.


اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند،

هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
 
بالا