پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در
خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیازوسیرتازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند .
این روزها خیلی از خانمهای خانهدار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و
نگهداری آن در فریزر میکنند تا مجبورنباشندهرروزبرای تهیه غذاهای مختلف پیازداغ و سیرداغ درست كنند .
هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث میشود میزان مواد مغذی موجود در آن
کاهش یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدترباشد، افت ارزش تغذیهای آن خوراکی خاص بیشتر
خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و پیاز هم صدق میكند؛
وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامینها و املاح آن از
بین میرود و وقتی که پیازداغ و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف
دوباره، از حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین میرود.
پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در
خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و
مصرف میشوند، به شدت پایین میآید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع
تازهشان تفاوت چشمگیری دارد.
اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند،
هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.
خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیازوسیرتازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و مصرف میشوند .
این روزها خیلی از خانمهای خانهدار یا شاغل، اقدام به سرخ کردن پیاز یا حتی سیر در حجم زیاد و
نگهداری آن در فریزر میکنند تا مجبورنباشندهرروزبرای تهیه غذاهای مختلف پیازداغ و سیرداغ درست كنند .
هر فرآیندی روی مواد غذایی و خوراکی تازه انجام شود، باعث میشود میزان مواد مغذی موجود در آن
کاهش یابد. هرچقدر این فرآیند بیشتر و شدیدترباشد، افت ارزش تغذیهای آن خوراکی خاص بیشتر
خواهد بود. این موضوع در مورد سیر و پیاز هم صدق میكند؛
وقتی یک بار سیر یا پیاز خام و تازه سرخ شود، بخش مهمی از مواد مغذی، ویتامینها و املاح آن از
بین میرود و وقتی که پیازداغ و سیرداغ برای مدت طولانی فریز شوند و پس از مدتی برای مصرف
دوباره، از حالت یخی خارج شوند، بخش دیگری از مواد مغذی موجود در آنها از بین میرود.
پیازداغها و سیرداغهایی که برای استفاده ماهانه فریز میشوند، فقط کمی از عطر پیاز و سیر را در
خود نگه میدارند و موادمغذی آنها نسبت به پیاز و سیر تازه یا حتی آنهایی که تازه به تازه سرخ و
مصرف میشوند، به شدت پایین میآید. ضمن اینکه عطر و طعم این محصولات یخی هم با انواع
تازهشان تفاوت چشمگیری دارد.
اگر سیر و پیازی که قرار است سرخ و فریز شوند، سالم باشند و با روش صحیحی سرخ و فریز شوند،
هیچ ماده سمی و مضری در آنها آزاد نخواهد شد اما مصرف چنین محصولاتی دیگر ارزش تغذیهای خاصی برای بدن نخواهد داشت.