قیمه ی بوشهری
دوستان گلم این قیمه از غذاهای معروف و فوق العاده خوشمزه ی بوشهره.
روش تهیه ی این قیمه ی خوشمزه رو گام به گام با عکس براتون میذارم حتما امتحانش کنید.
موادلازم :
لپه 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت سر دست نیم کیلو
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
سیب زمینی متوسط 1 عدد
دارچین یک هشتم ق چ
زردچوبه 1 ق چ
گرد لیمو عمانی 1 ق غ
زعفران
نمک
پیاز را خورد کرده و در روغن با گوشت تفت میدهیم
زردچوبه و دارچین را اضافه ميكنيم
لپه را شسته و به دیگ اضافه کرده و حدود 4 لیوان آب توی دیگ میریزیم
در دیگ را میبندیم و به مدت یک ساعت میپزیم
سیب زمینی را پوست گرفته و درسته توی دیگ می اندازیم
بعد از یک ساعت دیگر چک میکنیم اگر گوشت پخته و له شده باشد زیر دیگ را خاموش میکنیم در غیر این صورت نیم ساعت دیگر میپزیم و یا تا زمانی که گوشت له شود
(در صورت نياز باز هم در هنگام پخت آب اضافه كنيد)
آب را از مواد جدا کرده (ميتونيم توي آبكش بريزيم) و گوشت را میکوبیم
هر کدام را جداگانه میکوبیم يعني لپه و سيب زميني را هم ميكوبيم
گوشت کوبیده را به لپه کوبیده اضافه کرده و با يك ليوان از آب گوشت روی حرارت قرار میدهیم
هم ميزنيم تا مخلوط شود
و بعد بقیه آب گوشت را هم اضافه ميكنيم
رب گوجه فرنگي را در روغن تفت داده و یک لیوان از آب گوشت را اضافه کرده سپس به ديگ اضافه ميكنيم
سیب زمینی له شده را هم اضافه ميكنيم
خوب هم می زنیم. نمک و لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کرده و اينقدر هم میزنیم تا زماني كه قيمه کش بیاید
البته ناگفته نمونه که معمولا خوردن قیمه بوشهری با شکر پلو هستش.
دوستان گلم این قیمه از غذاهای معروف و فوق العاده خوشمزه ی بوشهره.
روش تهیه ی این قیمه ی خوشمزه رو گام به گام با عکس براتون میذارم حتما امتحانش کنید.
موادلازم :
لپه 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
گوشت سر دست نیم کیلو
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
سیب زمینی متوسط 1 عدد
دارچین یک هشتم ق چ
زردچوبه 1 ق چ
گرد لیمو عمانی 1 ق غ
زعفران
نمک
پیاز را خورد کرده و در روغن با گوشت تفت میدهیم
زردچوبه و دارچین را اضافه ميكنيم
لپه را شسته و به دیگ اضافه کرده و حدود 4 لیوان آب توی دیگ میریزیم
در دیگ را میبندیم و به مدت یک ساعت میپزیم
سیب زمینی را پوست گرفته و درسته توی دیگ می اندازیم
بعد از یک ساعت دیگر چک میکنیم اگر گوشت پخته و له شده باشد زیر دیگ را خاموش میکنیم در غیر این صورت نیم ساعت دیگر میپزیم و یا تا زمانی که گوشت له شود
(در صورت نياز باز هم در هنگام پخت آب اضافه كنيد)
آب را از مواد جدا کرده (ميتونيم توي آبكش بريزيم) و گوشت را میکوبیم
هر کدام را جداگانه میکوبیم يعني لپه و سيب زميني را هم ميكوبيم
گوشت کوبیده را به لپه کوبیده اضافه کرده و با يك ليوان از آب گوشت روی حرارت قرار میدهیم
هم ميزنيم تا مخلوط شود
و بعد بقیه آب گوشت را هم اضافه ميكنيم
رب گوجه فرنگي را در روغن تفت داده و یک لیوان از آب گوشت را اضافه کرده سپس به ديگ اضافه ميكنيم
سیب زمینی له شده را هم اضافه ميكنيم
خوب هم می زنیم. نمک و لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کرده و اينقدر هم میزنیم تا زماني كه قيمه کش بیاید
البته ناگفته نمونه که معمولا خوردن قیمه بوشهری با شکر پلو هستش.