آموزش پخت قیمه ی بوشهری

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
قیمه ی بوشهری

دوستان گلم این قیمه از غذاهای معروف و فوق العاده خوشمزه ی بوشهره.
روش تهیه ی این قیمه ی خوشمزه رو گام به گام با عکس براتون میذارم حتما امتحانش کنید.


موادلازم :
لپه 250 گرم

پیاز متوسط 1 عدد
گوشت سر دست نیم کیلو
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
سیب زمینی متوسط 1 عدد
دارچین یک هشتم ق چ
زردچوبه 1 ق چ
گرد لیمو عمانی 1 ق غ
زعفران
نمک

پیاز را خورد کرده و در روغن با گوشت تفت میدهیم

زردچوبه و دارچین را اضافه ميكنيم
Qheime%20%283%29.jpg


لپه را شسته و به دیگ اضافه کرده و حدود 4 لیوان آب توی دیگ میریزیم
در دیگ را میبندیم و به مدت یک ساعت میپزیم
سیب زمینی را پوست گرفته و درسته توی دیگ می اندازیم
بعد از یک ساعت دیگر چک میکنیم اگر گوشت پخته و له شده باشد زیر دیگ را خاموش میکنیم در غیر این صورت نیم ساعت دیگر میپزیم و یا تا زمانی که گوشت له شود
(در صورت نياز باز هم در هنگام پخت آب اضافه كنيد)


آب را از مواد جدا کرده (ميتونيم توي آبكش بريزيم) و گوشت را میکوبیم



هر کدام را جداگانه میکوبیم يعني لپه و سيب زميني را هم ميكوبيم



گوشت کوبیده را به لپه کوبیده اضافه کرده و با يك ليوان از آب گوشت روی حرارت قرار میدهیم


هم ميزنيم تا مخلوط شود


و بعد بقیه آب گوشت را هم اضافه ميكنيم



رب گوجه فرنگي را در روغن تفت داده و یک لیوان از آب گوشت را اضافه کرده سپس به ديگ اضافه ميكنيم



سیب زمینی له شده را هم اضافه ميكنيم


خوب هم می زنیم. نمک و لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کرده و اينقدر هم میزنیم تا زماني كه قيمه کش بیاید



Qheime%20%2813%29.jpg

البته ناگفته نمونه که معمولا خوردن قیمه بوشهری با شکر پلو هستش.
 
بالا