طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

نورا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"
[h=1][/h][h=1]
www.taknaz.ir_user_files_L133576800185.jpg

مواد لازم برای تهیه خورش ماست: مرغ – ۷۵۰ گرم
پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری
آب – ۵۰۰ میلی لیتر
زعفران – ۶ قاشق چایخوری
خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده – ۵۰۰ گرم
نمک – ۱ قاشق چایخوری
خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری
زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش ماست:
مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

( این خورشت را بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد )




[/h]
 

Ali

مدیریت کل
پرسنل مدیریت
"مدیر کل"
پاسخ : طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

ان شاء الله تشریف آوردید اصفهان،
مهمونتون میشیم!
 

~Bahar~

عکـــــاس آزمایشی
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

اینو نمیدونم ! ولی مامان جون من یه خورش ماستی درست میکنه ... همیشه تا دارن واسه سفره میکشن همه هی قاشق میارن میخورن !
زیادی خوش مزس از تیم ملی یه چیزی اون ور تر
وای دهنم آب افتاد یادش افتادم :p4:
 
بالا