چه پنیری بخوریم؟؟؟؟
اول قبلش یه توضیحی در مورد خلط و خلط خوب بدم بعدش...
احتمالا خیلی ها بدونند اما میگم واسه دوستانی که شاید ندونند
خلط: در واقع حاصل هضم دوم غذا در کبد هست که ما 4 تا خللط(صفرا ، دم، بلغم،سودا) داریم که این 4 تا خلط با هم میشن همون خون که تو رگ هامون جاریه ..
خلط خوب: خلطی هست که هم از نظر کمی هم از نظر کیفی خوب باشه ....:/ یعنی نباید خلطی از اون میزانی که باید باشه بیشتر تولید بشه و اینکع کیفیتش کم و زیاد نشه .... مثلا صفراش زیاد از حد خشک یا گرم نباشه
اما بریم سراغ پنیــــــــر:
پنیر تازه جزء مواد غذایی ای هست که خلط خوب تولید میکنه
اما چه پنیری تازه است؟
پنیری تازه هست که بیش تر از یک هفته از زمان تولیدش نگذشته باشه.....
و لازم به ذکر هست تمام این پنیر های بازاری که حتی تولید همین امروز باشند پنیر کهنه اند و خلط بد تولید میکنند چون اینا واسه اینکه یک سری عملیات پاستوریزه و این کارا را انجام بدند مجبورند یه مقدار تو انبار هاشون نگهداری کنند و از این حرفها....:/
با مطالعاتی و پرسش هایی که من کردم به این نتیجه رسیدم :/
برای درست کردن پنیر ابتدا شیر را بگذارید روی حرارات تا به جوش بیاید و کف کند و بالا بیاید ( حتما باید بالا بیاد .... فقط نذارید سر بره بعد سرکه یا ابغوره ( کافیه یه چیز ترش باشه اما سرکه انگور از همشون بهتره) داخل ان بریزید کمی صبر کنید تا بهم بگیرد .... بعد صاف کنید و نمک بزنید و نوش جان کنید ....
به ازای هر لیتر شیر یک سوم لیوان سرکه کفایت میکنه....
وقتی پنیر را صاف کردید یک اب زرد رنگی ازش میمونه که همون ماءالجبن هست .... کمی بوی نامطبوع داره اما خیلی مفید هست خیلی خوبه که اگه کمی ازش بخورید...
البته حواستون باشه به ماء الجبن نمک نزنید.
پنیر را میتونید با سیاه دانه خوش طعم تر و خوشگل ترش کنید
حالا این چیزی بود که من بهش رسیدم ... دوستان اگه نظری دارند .... خوشحال میشم بشنوم
یا علی
اول قبلش یه توضیحی در مورد خلط و خلط خوب بدم بعدش...
احتمالا خیلی ها بدونند اما میگم واسه دوستانی که شاید ندونند
خلط: در واقع حاصل هضم دوم غذا در کبد هست که ما 4 تا خللط(صفرا ، دم، بلغم،سودا) داریم که این 4 تا خلط با هم میشن همون خون که تو رگ هامون جاریه ..
خلط خوب: خلطی هست که هم از نظر کمی هم از نظر کیفی خوب باشه ....:/ یعنی نباید خلطی از اون میزانی که باید باشه بیشتر تولید بشه و اینکع کیفیتش کم و زیاد نشه .... مثلا صفراش زیاد از حد خشک یا گرم نباشه
اما بریم سراغ پنیــــــــر:
پنیر تازه جزء مواد غذایی ای هست که خلط خوب تولید میکنه
اما چه پنیری تازه است؟
پنیری تازه هست که بیش تر از یک هفته از زمان تولیدش نگذشته باشه.....
و لازم به ذکر هست تمام این پنیر های بازاری که حتی تولید همین امروز باشند پنیر کهنه اند و خلط بد تولید میکنند چون اینا واسه اینکه یک سری عملیات پاستوریزه و این کارا را انجام بدند مجبورند یه مقدار تو انبار هاشون نگهداری کنند و از این حرفها....:/
با مطالعاتی و پرسش هایی که من کردم به این نتیجه رسیدم :/
برای درست کردن پنیر ابتدا شیر را بگذارید روی حرارات تا به جوش بیاید و کف کند و بالا بیاید ( حتما باید بالا بیاد .... فقط نذارید سر بره بعد سرکه یا ابغوره ( کافیه یه چیز ترش باشه اما سرکه انگور از همشون بهتره) داخل ان بریزید کمی صبر کنید تا بهم بگیرد .... بعد صاف کنید و نمک بزنید و نوش جان کنید ....
به ازای هر لیتر شیر یک سوم لیوان سرکه کفایت میکنه....
وقتی پنیر را صاف کردید یک اب زرد رنگی ازش میمونه که همون ماءالجبن هست .... کمی بوی نامطبوع داره اما خیلی مفید هست خیلی خوبه که اگه کمی ازش بخورید...
البته حواستون باشه به ماء الجبن نمک نزنید.
پنیر را میتونید با سیاه دانه خوش طعم تر و خوشگل ترش کنید
حالا این چیزی بود که من بهش رسیدم ... دوستان اگه نظری دارند .... خوشحال میشم بشنوم
یا علی
آخرین ویرایش: