[h=1]
آموزش ساخت شمع
پارافین جامد( یا ته مونده ی شمع های قدیمی ) رو خورد کنین!
به روش بن ماری پارافین رو ذوب کنین
یه تکه مداد شمعی از رنگ دلخواهتون رو رنده کنین و بریزین توش!
کمی اسید استئارین اضافه کنین(حدود 1/3 پارافین)
می تونین قالب شیرینی آماده بخرین
یا با فویل خودتون طرح دلخواهتون رو آماده کنین
(به جای ستاره حروف دلخواهتون رو طراحی کنین!!)
پارافین رو روی یه سطح صاف به قطر یک سانت بریزین
کمی که سفت شد قالب بزنین
با تیغه ی چاقو شمع رو جدا کنین
با یه سیم فلزی گرم وسط شمع یه سوراخ ایجاد کنین
فتیله رو که قبلا" توی پارافین داغ زدین و کنار گذاشتین داخل شمع بذارین
می تونین یه خلال دندون به قسمت انتهائی شمع بزنین
اینجوری به کیک هم جلوه ی بیشتری می ده!!
دلمشغوليهاي يك مادر

پارافین جامد( یا ته مونده ی شمع های قدیمی ) رو خورد کنین!

به روش بن ماری پارافین رو ذوب کنین
یه تکه مداد شمعی از رنگ دلخواهتون رو رنده کنین و بریزین توش!
کمی اسید استئارین اضافه کنین(حدود 1/3 پارافین)

می تونین قالب شیرینی آماده بخرین
یا با فویل خودتون طرح دلخواهتون رو آماده کنین
(به جای ستاره حروف دلخواهتون رو طراحی کنین!!)

پارافین رو روی یه سطح صاف به قطر یک سانت بریزین
کمی که سفت شد قالب بزنین
با تیغه ی چاقو شمع رو جدا کنین

با یه سیم فلزی گرم وسط شمع یه سوراخ ایجاد کنین
فتیله رو که قبلا" توی پارافین داغ زدین و کنار گذاشتین داخل شمع بذارین
می تونین یه خلال دندون به قسمت انتهائی شمع بزنین
اینجوری به کیک هم جلوه ی بیشتری می ده!!
دلمشغوليهاي يك مادر
[/h]