از خوردن گوجه سبز در بهار غافل نشوید

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"

به گزارش اول نیوز؛ میوه های رنگارنگ بهاری سرشار از خواص مفید است از جمله این میوه ها گوجه سبز است.

گفتنی است گوجه سبز سرشار از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین سی است و برای درمان و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها از جمله بیماریهای خونی و قلب و عروق فایده بخش است.
پزشکان توصیه می کنند تا افراد این میوه خوشمزه را مصرف کنند اما در مصرف آن حد تعادل را رعایت کنند زیرا به دلیل طبع سردی که این میوه دارد مصرف زیاد آن ممکن است باعث سردی و سو هاضمه و احساس بیماری در افراد شود.

بررسی ها نشان میدهند گوجه سبز به دلیل خصوصیت اسیدی اجزای آن می تواند به مینای دندان آسیب برساند به همین دلیل توصیه می شود از مقدار کمی نمک به هنگام خوردن آن استفاده شود و پس از مصرف نیز دندان ها به دقت شسته یا از آب برای نوشیدن استفاده نمود.

از جمله ویژگی های گوجه سبز قابلیت استفاده آن به انواع روش هايي مانند خام، آبگیری شده و یا به صورت پخته است که به این وسیله انواع ذائقه ها میتوانند از طعم خوب و خواص مفید آن بهره مند گردند.
 
بالا