افرادی که پوکی استخوان دارند کمتر دل و جگر بخورند

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
IMAGE635012658556747829.jpg


به گزارش قدس آنلاین معتمدی، متخصص ارتوپدی در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: وقتی عناصر تشکیل دهنده استخوان از نظر کمیت کم بیاید پوکی استخوان به وجود می آید و فعالیت عضوی از بدن تحت تاثیر رژیم غذایی، کمبود کلسیم و ویتامین d ، مصرف کافئین و بیماری های تیروئید ، نارسایی کلیه و برخی سرطان ها قرار می گیرد.


وی تصریح کرد: برای محکم کردن استخوان ها و رشد طبیعی آنها باید رژیم غذایی مناسب و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی داشت.


وی خاطرنشان کرد: افرادی که پوکی استخوان دارند باید در مصرف گوشت، دل ، جگر، قلوه متعادل رفتار کنند و از پرخوری و اضافه وزن بپرهیزند.


وی افزود: با مرتب ورزش کردن نیز از کم تحرکی بپرهیزند.
وی در خصوص افراد با بیماری پوکی استخوان گفت: به هنگام بلند کردن اجسام، کمر خود را خم نکنند و با یادگیری صحیح نشستن و برخاستن از شکستگی ها و دردها جلوگیری به عمل آورند.

 
بالا