پنیر را قبل از مصرف حتماً در آب خیس کنید

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
به گزارش ایسنا، "مهدیه السادات حاجی میرزاده"، در خصوص روشهای کاهش و اصلاح الگوی مصرف نمک در رژیم غذایی افراد اظهار کرد: حداکثر مقدار توصیه شده برای مصرف نمک پنج گرم در روز معادل 2-3 گرم سدیم که شامل نمک سفره و نمک موجود در کلیه مواد غذایی و تنقلات است.


این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی افراد باید بیش از بقیه مراقب مقدار نمک مصرفی خود باشند، تصریح کرد: افراد دارای فشار خون بالا، افراد بالای 25 سال و به خصوص بالای 65 سال، افراد دارای فشارخون بالا در بستگان نزدیک خود از جمله این افراد هستند.


وی با تاکید بر مطالعه برچسب غذایی و آگاهی از میزان نمک ماده غذایی توصیه کرد: عدم استفاده از نمکدان در سر سفره و استفاده از طعم دهندههای طبیعی از دیگر روشهای کاهش مصرف نمک است.


حاجی میرزاده با تاکید بر عدم استفاده از مواد غذایی فرآوری شده و انواع شور و ترشی و کاهش مصرف آنها مانند سوسیس، کالباس، پفک و غیره عنوان کرد: استفاده از نان های کم نمک یا بی نمک، خیساندن پنیر قبل از مصرف در آب برای کم کردن مقدار نمک آن و مصرف آجیل و مغزها به صورت بی نمک یا خام از دیگر موارد مهم در این خصوص است.
 
بالا