به گزارش ایسنا، "مهدیه السادات حاجی میرزاده"، در خصوص روشهای کاهش و اصلاح الگوی مصرف نمک در رژیم غذایی افراد اظهار کرد: حداکثر مقدار توصیه شده برای مصرف نمک پنج گرم در روز معادل 2-3 گرم سدیم که شامل نمک سفره و نمک موجود در کلیه مواد غذایی و تنقلات است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی افراد باید بیش از بقیه مراقب مقدار نمک مصرفی خود باشند، تصریح کرد: افراد دارای فشار خون بالا، افراد بالای 25 سال و به خصوص بالای 65 سال، افراد دارای فشارخون بالا در بستگان نزدیک خود از جمله این افراد هستند.
وی با تاکید بر مطالعه برچسب غذایی و آگاهی از میزان نمک ماده غذایی توصیه کرد: عدم استفاده از نمکدان در سر سفره و استفاده از طعم دهندههای طبیعی از دیگر روشهای کاهش مصرف نمک است.
حاجی میرزاده با تاکید بر عدم استفاده از مواد غذایی فرآوری شده و انواع شور و ترشی و کاهش مصرف آنها مانند سوسیس، کالباس، پفک و غیره عنوان کرد: استفاده از نان های کم نمک یا بی نمک، خیساندن پنیر قبل از مصرف در آب برای کم کردن مقدار نمک آن و مصرف آجیل و مغزها به صورت بی نمک یا خام از دیگر موارد مهم در این خصوص است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اینکه برخی افراد باید بیش از بقیه مراقب مقدار نمک مصرفی خود باشند، تصریح کرد: افراد دارای فشار خون بالا، افراد بالای 25 سال و به خصوص بالای 65 سال، افراد دارای فشارخون بالا در بستگان نزدیک خود از جمله این افراد هستند.
وی با تاکید بر مطالعه برچسب غذایی و آگاهی از میزان نمک ماده غذایی توصیه کرد: عدم استفاده از نمکدان در سر سفره و استفاده از طعم دهندههای طبیعی از دیگر روشهای کاهش مصرف نمک است.
حاجی میرزاده با تاکید بر عدم استفاده از مواد غذایی فرآوری شده و انواع شور و ترشی و کاهش مصرف آنها مانند سوسیس، کالباس، پفک و غیره عنوان کرد: استفاده از نان های کم نمک یا بی نمک، خیساندن پنیر قبل از مصرف در آب برای کم کردن مقدار نمک آن و مصرف آجیل و مغزها به صورت بی نمک یا خام از دیگر موارد مهم در این خصوص است.