پایین آمدن توانایی های ذهنی با مصرف شکر

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
گروهی از دانشمندان آمریکایی با آزمایش بر روی موش ها به این نتیجه رسیده اند که رژیم غذایی مبتنی بر مقادیر زیاد قند فروکتوز حافظه موش های آزمایشگاهی را تحلیل می دهد، یافته ای که بار دیگر تأثیر سوء شکر را بر سلامت انسان نشان می دهد.


محققان دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس (یو سی ال ای) در گزارش خود نوشته اند که برای انجام تحقیق فوق به مدت شش هفته آب نوشیدنی دو گروه موش آزمایشگاهی را با نوعی محلول حاوی شربت ذرت با قند فروکتوز بالا عوض کردند، ماده ای که به طور گسترده در مواد خوراکی فرآوری شده مورد استفاده انسان ها استفاده می شود.به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا ؛ در همین حال پژوهشگران فوق دو ماده مکمل اسید چرب اُمگا-3 و دوکوزاهگزانوئیک اسید، «دی اچ ای»، را نیز به خوراک یک گروه از موش ها افزودند.پیش از اضافه کردن محلول قندی، موش ها هر روز در پنج نوبت تحت آموزش قرار می گرفتند. پس از شش هفته مصرف شربت فروکتوز، برای آزمایش سطح توان ذهنی موش ها را باری دیگر به مارپیچ آزمایشی باز گرداندند.بررسی دقیق تر مغز موش ها آشکار کرد که گروه محروم از افزودنی دوکوزاهگزانوئیک اسید، «دی اچ ای»، نشانه هایی از مقاومت در برابر انسولین نشان دادند.

منبع:ایرنا
 
بالا