تهیه لواشک آلو

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
تقدیم به دوست داران لواشک در انجمن منجی دوازدهم

لواشك آلو
5.jpg


مواد لازم:



  • آلوهاي ريز 2 كيلوگرم
  • آب 1 استكان

بايستي آلوهايي كه در ته جعبه ميوه ها مي ماند و با قيمت نازل تر خريداري مي شود را انتخاب كنيد. و يا آلوهايي كه نمي شود در جلوي مهمان گذاشت يا ترش مزه و ريز است را انتخاب كنيد كه اتفاقا باعث صرفه جويي در تهيه لواشك است.


طرز تهيه:

آلوها را تميز بشوييد و همراه يك استكان آب در قابلمه بريزيد. شعله زير قابلمه را روشن كنيد و صبر كنيد تا بجوشد. آلوها از خود آب پس مي دهند. كمي بجوشد تا آلوها نرم و له شود.

در اين مرحله محتويات قابلمه را از صافي عبور دهيد. (مي توانيد از صافي آب كش كردن برنج هم استفاده كنيد.) در روي صافي دانه هاي آلو باقي مي ماند و خود آلو به ظرف زير صافي منتقل مي شود. دوباره اين مواد را بگذاريد بجوشد تا غليظ شود.
چند سيني انتخاب كنيد و روي آنها را پلاستيك اندازيد. لواشك را از قابلمه به روي سيني بريزيد. لواشك بايستي خشك شود و بهترين و سريعترين راه براي اين كار آفتاب است ولي در آفتاب و در فضاي باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد كه براي جلوگيري از آن، روي لواشك ها را با توري بپوشانيد و در آفتاب قرار دهيد. بعد از اينكه كمي خشك شد با چاقو به قسمت هاي مربع يا مستطيل شكل و با اندازه دلخواه برش مي دهيم. بعد از خشك شدن مي توانيد تا مدت طولاني در ظرف دربسته نگهداري كنيد.

این هم برا اینکه بیشتر دهنتون آب بیفته دوستان
:))

4.jpg


 
بالا