* آموزش تهیه ی پیتزا ماکارونی *

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
مواد لازم برای ۲ نفر
سویا: ۲ پیمانه
ماکارونی فرمی یا رشتهای: ۵۰۰ گرم
قارچ پخته شده: یک فنجان
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
هویج: یک عدد متوسط
ذرت پخته شده: یک پیمانه
نخود فرنگی پخته شده: یک پیمانه
پودرآویشن: به مقدار دلخواه
شیر: یک پیمانه
آرد: یک پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم

450_1351573472_original_glkdnyhmqaxbsczowtrp.jpg


طرز تهیه:
ماکارونی را در ظرف آب جوش بریزید و بگذارید مغز پخت شود سپس آبکشی کنید. اگر از ماکارونی رشتهای استفاده میکنید باید آن را به تکههای کوچک ریز کنید.
سویا را در آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بجوشد سپس آبکشی کنید. سویا را کمی با دست بفشارید تا آب آن گرفته شود. سویا را در روغن مایع کمی تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافهکنید. قارچ، ذرت، نخود فرنگی و فلفل دلمهای را به سویا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
کف ظرف مخصوص پخت پیتزا را چرب و ماکارونی را ته ظرف پهن کنید و روی آن سس مخصوص پیتزا بریزید تا ماکارونی چسبندگی پیدا کند. روی ماکارونی را مواد مخلوط شده بریزید و سپس روی مواد را پنیر پیتزا ریخته وروی پنیر هویج رنده شده، را بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا پیتزا طلایی شود.

سس مخصوص پیتزا
۱۰۰گرم کره را در ظرفی حرارت ملایم دهید تا رقیق شود یک پیمانه آرد را آرام به آن اضافه کنید و تفت دهید یک پیمانه شیر را هم به آرد و کره اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس یکدست و غلیظ شود.
نکته: به جای سس پیتزا، برای چسبندگی ماکارونی میتوانید از ۲ عدد تخم مرغ استفادهکنید ابتدا تخممرغها را شکسته و خوب هم بزنید تا کاملاً رقیق شود سپس با ماکارونی مخلوط کنید. و در ظرف مخصوص پیتزا بریزید.
ذرت که به فارسی بلال نامیده میشود، گیاهی است یکساله که ارتفاع آن تا ۴متر هم میرسد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیک است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راهیافته است. ذرت حاوی انرژی، آب، پروتئین، چربی، ویتامینهای گروه B و مواد معدنی است.
برگهای ذرت متناوب و دراز است. رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین و زیازانتین است. همچنین کاکل ذرت حاوی گوگرد، فسفر، سیلیسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و مقدار زیادی پتاسیم بوده و این پتاسیم ادرارآور است و درد و ناراحتیهای دستگاه ادراری را تسکین میدهد. برای دم کردن کاکل ذرت، مقدار ۳۰ گرم از آن را در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه دم میکنند. ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک و دارای ارزش غذایی فراوانی است. استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند، مصرف روغن ذرت باعث کاهش کلسترول خون میشود. همچنین روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است. بهغیر از کاکل و دانههای ذرت از برگ، ریشه و ساقه آن نیز استفادههای طبی میشود.

کف ظرف مخصوص پخت پیتزا را چرب و ماکارونی را ته ظرف پهن کنید و روی آن سس مخصوص پیتزا بریزید تا ماکارونی چسبندگی پیدا کند.
 

نورا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"
آموزش تهیه و پخت اصولی پیتزا مخصوص




طرز تهیه :

ابتدا روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را باز کنید و به اندازه ظرف مخصوص طبخ پیتزا، خمیر را برش دهید.


خمیر را کف ظرف قرار داده و سس را روی سطح خمیر بمالید. پس از آن لوبیا، فلفل دلمهای، پیاز، فلفل قرمز تند، ریحان، کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید. بعد پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.

بقیه خمیر را هم باز کنید و روی مواد بکشید. لبه خمیر را به هم بچسبانید. در ماهیتابهای مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

سپس پیتزا را به آرامی در روغن قرار دهید تا طلایی رنگ و پنیرها ذوب شود و به صورت گرم پیتزا را با ماست سرو کنید.


در صورتی که بخواهید پیتزا را در فر تهیه کنید با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه با همان ظرف مخصوص پیتزا در فر قرار دهید.




مواد لازم​ :

خمیر نان باگت : به اندازه یک نان
کنسرو لوبیا چیتی و قارچ که سس آن کشیده شده باشد: یک قوطی
سس کچاب فلفلی تند : 5 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه قرمز : یک عدد متوسط
پیاز خرد شده : یک عدد
پنیر پیتزا رنده شده : 100گرم
پنیر چدار : 30 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن مایع : به میزان لازم
ریحان خردشده : 2 قاشق غذاخوری

 
بالا