" تهیه ی دسر ماست و لبو "

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"

دسر ماست و لبو





گروه غذایی:
ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - شب یلدا
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای رژیمی - گیاهی - کودکان
مواد لازم:
ماست خامه ای: 3 پیمانه
لبوی بزرگ : 1 عدد
شکر: 5 تا 7 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 3 قاشق غذاخوری


لبوی رنده شده و شکر را به ماست اضافه کنید. سپس ژلاتین ذوب شده سرد را کم کم به آن بیافزاید خوب هم بزنید و در قالب بریزید و در یخچال حداقل به مدت شش ساعت قراردهید تا فرم بگیرد.







www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
سس باقی مانده از پخت لبو ها را در قالب های یخ بریزید و فریز کنید. تا در مواقع لزوم بعنوان رنگ طبیعی و طعم دهنده استفاده کنید.
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
اگر رنگ لبو خوب نبود و از چغندر بی رنگ استفاده کرده بودید می توانید کمی عصاره لبو که قبلا فریز کرده اید به آن اضافه کنید.
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
این مقدار مواد برای 10 نفر کافیست.
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
می توانید میزان شیرینی این دسر را کم یا زیاد کنید. بهتر است شکر را کم کم به مواد اضافه کنید. تا به میزان شیرینی دلخواه برسید.
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
می توانید به جای شکر از عسل طبیعی استفاده کنید .
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
اگر زمان کمتری تا سرو دسر دارید، نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین به مقدار ژلاتین اضافه کنید. تا سریعتر سفت شود.
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
پودر ژلاتین را در ظرفی بریزید و به ازای هر قاشق یک چهارم پیمانه آب روی آن بریزید سپس ظرف را روی بخار کتری قراردهید تا ذوب شود. به این روش که به صورت غیر مستقیم ژله یا شکلات را ذوب می کنیم روش بن ماری گفته می شود.
www.cookery.ir_images_Symbols_Tips_icon_32.png
نکته
در صورت تمایل می توانید از ماست ساده هم استفاده کنید. ماست را در کیسه ای بریزید تا کمی آب آن جمع شود. سپس از آن استفاده کنید.



مرحله 1






  • [*]


  • [*]​


  • [*]​


مرحله 2



  • [*]


  • [*]​


  • [*]​


مرحله 3






  • [*]


  • [*]​


  • [*]​

 
بالا