ذرت مکزیکی چند سالی است کهن حتی بدون در نظر گرفتن خواص یا ضررهای آن، در سبد غذایی مردم جای خود را باز کرده و مشتریان زیادی دارد. مردم بیشتر بهعنوان یک میانوعده غذایی از آن استفاده میکنند که به دلیل حجم زیاد و وزن کم نیز مورد استقبال خانوادهها قرار گرفته است.
ذرت سرشار از ویتامینهای گروه C، B، A و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر و آهن است و قسمت اعظم آن را مواد نشاستهای تشکیل میدهد. این ماده غذایی همچنین دارای مواد آنتیاکسیدان (ضدسرطان) و فیبر غذایی بوده، در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر مثل دیابت، بیماریهای قلبی - عروقی و بیماریهای گوارشی مثل یبوست بسیار مناسب است.