خیارشور خونگی

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
این هم دستور خیارشور خونگی خیلی راحت و فوق العاده خوشمزه.

مطمئن باشین یه بار امتحان کنید حسابی مشتری می شین و دیگه از خیارشورهای نشسته ی بیرون که با مواد شیمیایی درست میشن نمیگیرید.

طرز تهیه خیارشور خونگی خیلی راحت و فوق العاده خوشمزه:

این دستور خیارشور مامانمه که طعم بی نظیری داره.یه بار درست کردم دیگه معتاد شدم،طعم این خیارشورها قابل مقایسه با آماده ی بیرون نیستن.

اول خیارها رو با خلال دندون سوراخ کردم که اگه زمان زیادی موندن پوک نشن.

9676646-b.jpg


خیارها رو توی شیشه چیدم بعد حدود 2تا3 سانت سرکه اضافه کردم.

static.cloob.com__public_user_data_album_photo_3226_9676647_b.jpg


من از این شیشه ها براتون استفاده کردم چون توی اکثر خونه ها هست،اندازه هاتون دقیق در میاد.

یک و نیم پیمانه نمک هم اضافه کردم.(پیمانه ی نمک من اندازه ی پیمانه ی شیرخشکه)

بعد برای هر شیشه یک تا دو حبه هم سیر گرفتم.

static.cloob.com__public_user_data_album_photo_3226_9676648_b.jpg


من مخصوص خیارشور ترخون خشک کردم که همیشه دم دستم باشه.

برای این شیشه ها با دو انگشتم دو بار توی هر شیشه ترخون ریختم.نمیخواد خیلی زیاد بگیرید.

و در آخر هم شیشه ها رو پر از آب کردم.

من از شیر آب شیشه ها رو پر میکنم مشکلی نداشتم ولی مامانم آب رو جوش میده وقتی خنک شد توی شیشه میریزه.

static.cloob.com__public_user_data_album_photo_3226_9676649_b.jpg


درب شیشه ها رو ببندید کمی هم بزنید تا نمکشون حل بشه.

بعد شیشه ها رو یه گوشه بزارید تا آماده بشن.مامانم توی کابینت میزاره.من پشت شیشه آشپزخونه گذاشتم.

وقتی خیارشورها رسیدن توی یخچال بزارید.

امیدوارم درست کنیدو لذت ببرید...

static.cloob.com__public_user_data_album_photo_3226_9676650_b.jpg


static.cloob.com__public_user_data_album_photo_3269_9805267_b.jpg




نکته ها:

1* اگه خیارشور سرکه ای دوست دارید میزان سرکه رو با آب نسبت مساوی بگیرید.

2* اگه مزه ی سیر رو دوست دارید میتونید تعداد بیشتری سیر توی خیارشوراتون بریزید.

3* درب شیشه ها رو محکم ببندید.

4* وقتی خیارشورهاتون رسیدن اگه دیدین کم نمک هستن،کمی نمک اضافه کنید.

5*به محض رسیدن خیارشور اونها رو توی یخچال نگهداری کنید.

6* میتونید از فلفل برای تند کردن خیارشورهاتون استفاده کنید.

7* اگه ترخون ندارید میتونید از شوید هم استفاده کنید.(با ترخون خوشمزه تره )

۸*من کلا همیشه از سرکه ی سفید استفاده میکنم.برای خیارشور میتونید از سرکه ی قرمز هم استفاده کنید.


دست نوشته های الهام
 
بالا