********** مکیدن این میوه کشندة کرمهای روده است *********

  • نویسنده موضوع kyana
  • تاریخ شروع

kyana

کاربر ویژه
"بازنشسته"






این میوه دارای قند، پروتئین، اسید سیتریک، اسید مالیک، ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، آهن و مواد فیبری بوده و فاقد ویتامین A، سدیم، چربی و کلسترول است.



به گزارش سرویس علمی جام، تمرهندی ماده غذایی است که ایرانیان به ندرت در سبد غذایی خود از آن استفاده می کنند،در صورتی که تمرهندی برای بسیاری از بیماری ها مفید است.





خواص دارویی

- حضرت رسول(ص) فرمودند: مکیدن تمرهندی کشندة کرمهای روده است.

- خوردن تمر هندي باعث پائين آمدن تب مي شود.

- تمر هندی خنک کننده بدن است و دمای بدن را پایین می آورد و برای رفع تشنگی خصوصا در فصل گرما موثر است.

- برطرف کننده صفرا بوده و اخلاط شدید و گرم با خوردن تمبر هندی کاهش می یابد.

- تمر هندی به دلیل آن که فاقد سدیم و سرشار از پتاسیم است فشار خون را پایین آورده، جوش و خروش های جلدی و التهاب ناشی از آن را کاهش می دهد، ضمن آن که برطرف کننده تنگی نفس (ازگرمی) هم هست.

- برای سردردهایی که ناشی از فشار خون است ابتدا آلو را خیس کرده سپس با حرارت ملایم پخته و مقداری تمرهندی مخلوط کرده و میل شود.


- چنانچه مایلید غذایی که می خورید زود هضم شود، توصیه می کنیم مقدار کمی تمر هندی همراه یا بعد از غذا میل کنید.

- این میوه دارای ویتامین C و مواد معدنی همچون آهن است و برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل میرود موثر است، همچنین ویتامین C موجود در این میوه خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و به جذب آهن، ترمیم زخم ها و حفظ و نگهداری عروق خونی کمک بسیاری می کند.

- دم كرده تمر هندي نيز اثر ملين دارد . براي تهيه دم كرده يك قاشق غذا خوري تمر هندي را با نيم ليتر آب جوش مخلوط كرده و به مدت يك ساعت بگذاريد بماند سپس اين دم كرده را در طول روز مصرف كنيد .

- ضمادی که از تمبر هندی پخته تهیه می شود برای تسکین ورم، برطرف کردن سستی عضلات و قسمت های دردناک بدن مفید است.

- این میوه به دلیل آن که فاقد چربی و کلسترول می باشد برای افراد دارای چربی خون مفید است.

-دل بهم خوردگي و تهوع را برطرف مي كند.




چند توصیه


۱- تمبر هندي براي ريه و طحال خوب نيست و در اشخاصي كه ريه و طحال ضعيف دارند ممكن است توليد اشكال كند . اينگونه اشخاص بهتر است كه تمبر هندي را با كتيرا و يا خشخاش بخورند.


2- این میوه برای افراد سرد مزاج توصیه نمی شود چرا که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث سستی و ضعف اعصاب شود.


3- ناشتا خوردن تمر هندی مضر است، خام، تازه و نورس آن بسیار نفاخ و دیرهضم است.


4- تمبر هندی فرآوری شده دارای نمک زیاد است که برای افراد دارای فشار خون بالا توصیه نمی شود. همچنین در هنگام خرید این گونه محصولات خصوصا نوع وارداتی آن حتما به لیبل فارسی که از طرف وزارت بهداشت، تاریخ گذاری و کد گذاری شده است توجه کنید. غیربهداشتی بودن این محصول در مصرف کننده میتواند منجر به بروز دل پیچه، تهوع، تب و در نهایت اسهال خونی شود.
 
بالا