آشنایی با روش تهیه عدس پلو با کوکو

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
[h=1][/h]
استفاده از یک عدد گوجه فرنگی كوچک به منظور جلوگیری از خشک شدن سویا و گوشت و عدم استفاده از روغن اضافه است.

[h=2]مواد لازم برای عدس پلو با کوکو:[/h]گوشت چرخ کرده یک فنجانعدس چهار فنجانتخم مرغ چهار عددنمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازمزعفران یک چهارم قاشق چای خوریروغن یک و نیم فنجانکشمش یک فنجانپیاز سه عددبرنج سه فنجانیک فنجان گوشت چرخ کرده برای کوکو عدس (معادل 120 گرم). چهار فنجان عدس (جمعا معادل نیم کیلو عدس)
1188519223025026217527873372126176592.gif
1198328621442291491931812212551974914644208.gif
چهار عدد تخم مرغ، به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
137131113160202146238681545614748779.gif
60390250672262704418964192223124206146.gif
یک چهارم قاشق چای خوری زعفران، دو فنجان روغن (معادل 200گرم)
7411532133388101152184756222023221218893.gif
214150836760129521362330951741221071244.gif
یک فنجان کشمش پلویی (معادل 100گرم)، سه فنجان برنج (معادل 400گرم)
429013520369225137171150013020524213221271.gif
24601617825841052420208516211072410.gif
سه عدد پیازمتوسط (جمعا حدود ٣٠٠گرم)
662828553139106169182491581421171915872.gif
[h=2]طرز تهیه عدس پلو با کوکو[/h][h=2]برای تهیه کوکو عدس با گوشت قلقلی :[/h]دو فنجان عدس را با کمی نمک و 3 لیوان آب حدود 2 ساعت می پزیم تا عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود.




20130211125805515_67.gif


دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن با شعله زیاد سرخ می کنیم و کمی زرد چوبه به آن اضافه می کنیم. سپس روغن آن را جدا می کنیم و پیاز داغ ها را پهن می کنیم تا کمی خشک و برشته شود.
20130211125805999_76.gif
یک فنجان گوشت چرخ کرده را با یک پیاز کوچک رنده شده و کمی نمک، ورز می دهیم و آن را به صورت توپهای قلقلی در می آوریم (16 عدد).
20130211125804874_58.gif
گوشتهای قلقلی را در روغن جدا شده از پیاز داغ، سرخ می کنیم.
20130211125804999_59.gif
روغن باقیمانده را برای سرخ کردن کوکو از صافی رد می کنیم.
20130211125805124_60.gif
عدس پخته شده، پیاز داغ، تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم تا مایه کوکو آماده شود.
20130211125805171_61.gif
در یک ماهیتابه متوسط روغن صاف شده را کاملاً داغ کرده، مایه کوکو را در آن می ریزیم .
20130211125805234_62.gif
گوشتهای قلقلی را اضافه می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا کوکو بسته شود.
20130211125805281_63.gif
کوکو را برش می دهیم و در ظرف را میگذاریم تا کوکو کاملاً پخته شود.
20130211125805327_64.gif
کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز برای 5 دقیقه سرخ شود.
20130211125805406_65.gif
کوکو آماده است. با یک گوجه فرنگی به شکل گل رز، می توان آن را تزئین کرد.
20130211125805452_66.gif
[h=2]برای تهیه عدس پلو:[/h]دو فنجان عدس را با کمی نمک و 3 لیوان آب حدود یک ساعت می پزیم تا عدس نیم پز شود و آب آن نیز تبخیر شود.
20130211125805515_67.gif
سه فنجان برنج را بعد از شستن، با سه قاشق غذاخوری نمک، حدود یک الی سه ساعت خیس می کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته و آبکش می کنیم.​
20130211125805609_69.gif
برنج آبکش و عدس نیم پز را با هم مخلوط کرده، در قابلمه می ریزیم و روی شعله می گذاریم. بعد از 5 دقیقه نصف روغن را با یک فنجان آب مخلوط کرده، روی برنج می ریزیم و آن را دم می کنیم.
20130211125805671_70.gif
یک فنجان کشمش را پاک کرده، می شوییم. یک قاشق روغن در یک قابلمه کوچک ریخته، کشمش ها را اضافه می کنیم. در قابلمه را می گذاریم و آن را روی شعله می گذاریم تا کشمش ها تفت داده شود.
20130211125805718_71.gif
عدس پلو پخته شده را در یک دیس بزرگ می کشیم. کمی از عدس پلو را زعفرانی می کنیم و با آن روی برنج را به صوری یک گل تزئین می کنیم.
20130211125805765_72.gif
عدس پلو را می توان با کوکو میل نمود.​
نوش جان​
تبیان
 
بالا