حلوا را این طوری بپزید

نورا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"
img1.tebyan.net_big_1392_08_2221734119818152112398824413343961326237.jpg



مواد لازم برای تهیه حلوا

زعفران نصف قاشق مرباخوری
شکر یک لیوان​
آرد گندم دو لیوان
روغن مایع یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
آب یک لیوان سر خالی​




با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه سه بشقاب میوهخوری از ” حلوا “ خواهیم داشت.






مواد لازم برای تهیه حلوا



یک لیوان شکر، معادل 240 گرم. دو لیوان آرد گندم، جمعاً معادل 240 گرم


img1.tebyan.net_big_1392_08_18726213212314167689022572147160245144203.jpg
img1.tebyan.net_big_1392_08_21515611518312858164253101128156200152518529.jpg







نصف قاشق مرباخوری زعفران


img1.tebyan.net_big_1392_08_21164315213149218199641877512918821313251.jpg





یک چهارم لیوان گلاب، معادل 50 گرم. یک لیوان روغن مایع، معادل 200 گرم


img1.tebyan.net_big_1392_08_5520093831733622721117233148220231823366.jpg
img1.tebyan.net_big_1392_08_157801451531823513580234432311477525208223.jpg

 

نورا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"
[h=2]طرز تهیه حلوا[/h]
یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار میدهیم. دو لیوان آرد را کمکم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم میزنیم. 10 الی 15 دقیقه آن را تفت داده و هم میزنیم تا رنگ آرد کمی قهوهای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در میآید). هر چه رنگ آرد قهوهای پررنگتر شود، در نهایت حلوای تیرهتری خواهیم داشت.



img1.tebyan.net_big_1392_08_20131112132924574_7.jpg

 

نورا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"


یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته، روی شعله گذاشته، هم میزنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه میکنیم.


20131112132924590_8.jpg


شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کمکم به آن اضافه کرده، هم میزنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه میدهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف میکنیم.

20131112132924606_9.jpg

 

نورا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"


با نوک قاشق یا ته قاشق میتوان حلوا را تزئین کرد.


20131112132924356_10.jpg



میتوان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.


20131112132924371_11.jpg

 
بالا