پاسخ : ★دسرهای ایرانی★
سالاد لوبیا
مواد لازم:
• لوبیا قرمز:۴۰۰گرم
• لوبیا چشم بلبلی:۴۰۰گرم
• نخود:۴۰۰گرم
• فلفل دلمهای قرمز خرد شده: یک چهارم فنجان
• فلفل دلمهای سبز خرد شده: یک چهارم فنجان
• تربچه خرد شده: ۶ عدد
• پیازچه با ساقه و خرد شده: ۲ عدد
طرز تهیه:
لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را هر کدام به صورت جداگانه یپزید. بعد از آن که خوب پخته شد آنها را در سبد ریخته، بگذارید خوب آب آن گرفته شود. این حبوبات را درون کاسهای بزرگ بریزید و فلفل دلمهایها و تربچهها و پیازچهها را نیز به آنها اضافه کنید. در کاسه کوچکی روغن زیتون، سس گوجه، سس فلفل، سیر، آبلیمو و زیره را ریخته و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس سس تهیه شده را روی ظرف حاوی مواد سالاد میریزیم و آن را بخوبی هم میزنیم سپس مقداری از ساقه پیازچه را که خرد کرده بودیم برای تزئین سالاد روی آن میپاشیم. سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید.
سالاد لوبیا
مواد لازم:
• لوبیا قرمز:۴۰۰گرم
• لوبیا چشم بلبلی:۴۰۰گرم
• نخود:۴۰۰گرم
• فلفل دلمهای قرمز خرد شده: یک چهارم فنجان
• فلفل دلمهای سبز خرد شده: یک چهارم فنجان
• تربچه خرد شده: ۶ عدد
• پیازچه با ساقه و خرد شده: ۲ عدد
طرز تهیه:
لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را هر کدام به صورت جداگانه یپزید. بعد از آن که خوب پخته شد آنها را در سبد ریخته، بگذارید خوب آب آن گرفته شود. این حبوبات را درون کاسهای بزرگ بریزید و فلفل دلمهایها و تربچهها و پیازچهها را نیز به آنها اضافه کنید. در کاسه کوچکی روغن زیتون، سس گوجه، سس فلفل، سیر، آبلیمو و زیره را ریخته و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس سس تهیه شده را روی ظرف حاوی مواد سالاد میریزیم و آن را بخوبی هم میزنیم سپس مقداری از ساقه پیازچه را که خرد کرده بودیم برای تزئین سالاد روی آن میپاشیم. سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید.