★دسرهای ایرانی★

آسمان

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : ★دسرهای ایرانی★


سالاد لوبیا



مواد لازم:

• لوبیا قرمز:۴۰۰گرم
• لوبیا چشم بلبلی:۴۰۰گرم
• نخود:۴۰۰گرم
• فلفل دلمهای قرمز خرد شده: یک چهارم فنجان
• فلفل دلمهای سبز خرد شده: یک چهارم فنجان
• تربچه خرد شده: ۶ عدد
• پیازچه با ساقه و خرد شده: ۲ عدد

طرز تهیه:

لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را هر کدام به صورت جداگانه یپزید. بعد از آن که خوب پخته شد آنها را در سبد ریخته، بگذارید خوب آب آن گرفته شود. این حبوبات را درون کاسهای بزرگ بریزید و فلفل دلمهایها و تربچهها و پیازچهها را نیز به آنها اضافه کنید. در کاسه کوچکی روغن زیتون، سس گوجه، سس فلفل، سیر، آبلیمو و زیره را ریخته و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. سپس سس تهیه شده را روی ظرف حاوی مواد سالاد میریزیم و آن را بخوبی هم میزنیم سپس مقداری از ساقه پیازچه را که خرد کرده بودیم برای تزئین سالاد روی آن میپاشیم. سالاد را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید.
 

آسمان

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : ★دسرهای ایرانی★

ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند


مواد لازم:

• پیاز=۱ عدد
• سیر=۳ حبه
• روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری
• گوجه فرنگی=۶۰۰ گرم
• پوره یا آب گوجه فرنگی=۴/۳ پیمانه
• فلفل قرمز تند=۱ عدد
• نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم
• میگوی تازه=۲۰۰ گرم
• فیله ماهی=۴ تا ۶ تکه
• آب لیمو ترش تازه=۴/۱ پیمانه
• جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
• سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا

طرز تهیه:

پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود.
گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید.
در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد.
سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید.
 

آسمان

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : ★دسرهای ایرانی★

ماهی آزاد در فر


مواد لازم برای دو نفر:

• ماهی آزاد=۵۰۰ گرم
• لیمو=۱ عدد
• ریحان=مقداری
• پیاز=۱ عدد
• سیر=۲ پر
• کره=۳ قاشق سوپخوری

ظروف و وسایل لازم:
یک ظرف پیرکس یا هر نوع ظرف فر دو ورق آلومینیوم ٣٠ در ۴٠ سانتیمتری

طرز تهیه:

۱٫ ریحان، پیاز و سیر را در مخلوط کن خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید و به مخلوط بیفزایید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری است که در تصویر میبینید.
۲٫ ماهی را بصورتی که در تصویر میبینید قطعه قطعه کنید (چهار قطعه) هر دو قطعه را بر روی یک ورقه آلومینیوم تقریبا ٣٠ در ۴٠ سانتیمتری کنار هم قرار بدهید و نصف معجون بالا را بر روی آن بریزید و ورقه آلومینیوم را بصورتی که در تصویر میبینید خوب بسته بندی کنید. سعی کنید بسته را بصورت یک بسته بدون محفظه (سوراخ) مرتب کنید، آب ماهی نباید تبخیر شود در غیر این صورت ماهی خشک میشود.
۳٫ همین کار را با دو قطعه دیگر هم انجام دهید. فر را تا ١٧۵ درجه گرم کنید و بستههای ماهی را برای مدت ٢٠ دقیقه در حرارت ١٧۵ درجه بپزید. برای اطمینان از اتمام طبخ یکی از بسته ها را باز کنید و با چنگال امتحان کنید که ماهی به اندازه دلخواه پخته. ماهی را زیاد نپزید در غیر این صورت خشک می شود.
ماهی را می توانید با باقالی پلو یا چلو سفید سرو کنید.
 

آسمان

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : ★دسرهای ایرانی★

مجبوس با تن ماهی


مواد لازم:

• ماهی تن=۳ الی ۴ قوطی(بدون روغن)
• روغن مایع=مقداری
• برنج =۲ پیمانه(۸۰۰ گرم)
• آب=۲ پیمانه و نیم
• گوجه فرنگی خرد شده=۲ عدد
• سیب زمینی=۱ عدد خرد شده
• سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
• پیاز متوسط=۱ عدد خرد شده
• فلفل دلمه سبز=۱ عدد خلال شده
• فلفل سبز تند=۱ عدد ریز شده
• ادویه مخلوط=۱ قاشق مرباخوری
• زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
• نمک و فلفل=به مقدار لازم
• گشنیز تازه ریزه شده=۱ لیوان
• لیمو عمانی=۲ عدد
• سیر رنده شده=۲ حبه
• زنجبیل رنده شده=کمی
• پودر دارچین=کمی

مواد لازم برای تزئین:

• پیاز=۲ عدد سرخ شده
• شوید و جعفری تازه ریز شده=به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را که یه صورت مکعبی کوچک خرد کرده اید در روغن کمی سرخ کنید.
کمی روغن را در قابلمه ریخته پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید.
فلفل دلمه سبز+فلفل سبز تند+سیر+گوجه فرنگی+سس گوجه فرنگی+تن ماهی+لیمو عمانی+ادویه را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا مواد کمی تفت داده شود(تن ماهی را با قاشق چوبی درون قابلمه خرد کنید).
آب+گشنیز تازه+سیب زمینی را به مواد اضافه کرده بگذارید آب بجوش آید سپس برنج را خوب شسته درون قابلمه بریزید و مواد را کمی با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با برنج مخلوط شود(مواد را زیاد هم نزنید چون باعث خرد شدن دانه های برنج می شود).
در قابلمه را گذاشته،بگذارید برنج با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت درست شود.
وقتی برنج خوب دم کشید آن را در ظرف ریخته روی آن را با پیاز سرخ کرده و جعفری و شوید ریز شده تزئین کنید.
نکته: در صورتی که آب برنج تمام شده باشد و برنج شما هنوز سفت باشد کمی آب داغ روی برنج بریزید. مواظب باشید آب برنج زیاد نشود چون باعت می شود که برنج به هم بچسبد.
 
بالا