شیوه ها و منابع نصب اپلیکیشن در اندروید1

ادمیرال

دوست خوب همه
"کاربر *ویژه*"
همان طور که می دانید، بر روی یک موبایل اندرویدی تازه خریداری شده، برنامه ها و اپلیکیشن های زیادی برای کار و سرگرمی نیست و برنامه های یک موبایل نو، تنها به چند اپلیکیشن ویژه سیستم عامل و کارخانه سازنده محدود می شود.همان طور که در درس قبل گفتیم، می توانید از طریق فروشگاه اندروید (گوگل پلی)، اپلیکیشن های فراوان و رایگانی را یافته و نصب نمایید. و البته تاکید کردیم تا حد ممکن، به همان اپلیکیشن های موجود در گوگل پلی اکتفا کرده و برای امنیت بیشتر، سراغ دیگر منابع نروید. اما با توجه به مشکلات فراوان استفاده از گوگل پلی در ایران، نبود برخی برنامه های مهم و کاربردی در آن، عدم امکان خرید برنامه در ایران و برخی کشورهای دیگر و همچنین عرضه اختصاصی برخی اپلیکیشن ها در سیستم های خارج از گوگل پلی (مانند بسیاری از اپلیکیشن های ایرانی)، در این درس، در کنار صحبت در خصوص چگونگی دانلود و نصب برنامه ها از طریق گوگل پلی، به برخی شیوه های دیگر این کار هم خواهیم پرداخت.
Google Play Store
01.png
یکی از معمول ترین راه های نصب برنامه در اندروید استفاده از فروشگاه آنلاین گوگل (گوگل پلی) است. در بسیاری از ابزارهای اندرویدی می توانید آیکون اپلیکیشنی با نام Play Store یا Play Shop را بیابید که با باز کردن آن مستقیما به فروشگاه آنلاین گوگل وصل می شوید.در صفحه اصلی استور، گزینه هایی را برای دسترسی به کتاب ها، فیلم، موسیقی و اپلیکیشن ها می توان یافت. برای دانلود اپلیکیشن و بازی، بر روی تب Apps کلیک کنید. در صفحه Apps، منتخبی از اپلیکیشن های مختلف را می بینید. برای نصب یک برنامه خاص بر روی موبایل اندرویدی، می توانید در این صفحه به دنبال آن بگردید یا اینکه از طریق کادر Search آن را جستجو کنید. در صفحه هر اپلیکیشن هم حجم، توضیحات، تصاویر، قیمت و امتیاز کاربران درباره آن را می توان دید.اگر برنامه مورد نظرتان رایگان (Free) باشد، برای دریافت آن تنها کافی است بر روی دکمه Download در بالای صفحه کلیک کنید، تا دانلود و نصب آن آغاز شود. در خصوص برنامه های پولی هم باید کارت اعتباری ویزا یا مانند آن را داشته باشید و پس از انتخاب نسخه برنامه، اطلاعات لازم برای پرداخت هزینه آن را وارد کنید. آنگاه لینک دانلود برنامه فعال شده و دانلود شروع می شود.اما نکته خوشحال کننده برای کسانی که به کارت اعتباری دسترسی ندارند، این است که گوگل به تازگی کارت های هدیه یا گیفت کارت ویژه خرید از گوگل پلی را معرفی کرده و می توان همانند خرید از فروشگاه اپلیکیشن اپل و آمازون، از استور گوگل هم با گیفت کارت استفاده کرد.البته از پلی استور به صورت آنلاین و بر روی کامپیوتر خود هم می توانید استفاده کنید که روالی تقریبا همانند کار با اپلیکیشن پلی استور را دارد. با این تفاوت که شما پس از انتخاب اپلیکیشن مورد نظر، باید مدل گوشی تان را هم انتخاب کنید. آنگاه با زدن دکمه دانلود، دریافت برنامه روی تلفن هوشمند اندرویدی تان آغاز می شود. البته انجام این کار مستلزم این است که با همان اکانت گوگلی که در تلفن هوشمند تان تعریف شده، با کامپیوتر درون سایت گوگل پلی لاگین کنید.
نکته: اگر کاربر اندروید باشید، حتما می دانید که متاسفانه گوگل پلی و امکان دانلود از سوی گوگل برای مصرف کنندگان ایرانی مسدود شده است. لذا برای نصب مستقیم برنامه از گوگل پلی باید روی تلفن هوشمند تان اکانت وی پی ان داشته باشید تا با تغییر آی پی شما به کشوری دیگر، امکان دانلود را برای تان فراهم آورد.
 
بالا