خطر سکته قلبی با غذاهای کنسروی‏

زینب

کاربر حرفه ای
"بازنشسته"
konservv.jpg



پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه میکنند در حد امکان از مصرف غذاهای کنسرو شده خودداری شود چراکه این غذاها در بروز ‏‏سکته قلبی موثر هستند. ‏

یک متخصص قلب و عروق با هشدار به شهروندان در خصوص مصرف غذاهای کنسرو شده تاکید کرد:

استفاده مستمر از چیپس و ‏‏پیتزا نیز در بروز سکته قلبی موثر است و به همین دلیل باید از مصرف بیش از حد این غذاها اجتناب کرد. ‏علی عبده کلاهچی با بیان ‏اینکه استفاده از میوهها و سبزیجات در سه وعده غذایی برای سلامت و پیشگیری از بیمارهای قلبی و ‏عروقی موثر است، افزود:

‏مصرف بادام زمینی، روغن زیتون، کنجد و هسته انگور به دلیل کاهش قدرت انعقادپذیری در کاهش خطر ‏بروز سکته قلبی نیز بسیار ‏مفید است.

‏وی گرفتگی سینه، احساس فشردگی، درد و سوزش در سینه بخصوص در وسط سینه را از علائم حملات قلبی برشمرد و ‏تصریح ‏کرد:

وقتی حمله قلبی شدیدتر میشود درد در قسمتهای دیگر از جمله کتف، آرنج و پشت کتف پراکنده میشود اما محل ‏اصلی ‏وقوع آن وسط قفسه سینه است. ‏.


tici.info
 
بالا