آموزش قهوه میوه ای

MeLoDy

کاربر فعال
"کاربر *ویژه*"
0.819342001344640699_parsnaz_ir.jpg


مواد لازم
قهوه دم کرده(قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد)
475 میلی لیتر
آب سیب
400 میلی لیتر
پرتقال
1 عدد
شکر قهوه ای
3 تا 5 قاشق مرباخوری
چوب دارچین
1 عدد کوچک

چوب دارچین
برای سرو



طرز تهیه

پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه زمان دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید و قهوه آماده شده را در 4 فنجان مخصوص کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و فورا سرو نمایید.

 
بالا