کو کو میگو

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
آموزش تهیه ی کو کوی میگو

ميگو ريز 500 گرم
پياز خرد شده 1/4پيمانه جعفري ساطوري شده يك پيمانه سير كوبيده شده يك حبه تخممرغ پنج عدد
رب گوجهفرنگي يك قاشق غذاخوري گشنيز خرد شده يك پيمانه بيكينگپودر يك قاشق چايخوري روغن به ميزان لازم نمك، فلفل سياه، فلفل قرمز، ادويه كاري و زعفران دمكرده به ميزان لازم
طرز تهیه
ميگوها را تميز كرده و ميشوييم. پياز را با روغن تفت داده، سپس ميگوها را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم. رب گوجهفرنگي، گشنيز، جعفري، سير، ادويهها و بيكينگپودر را به ميگو اضافه كرده و كاملا مخلوط ميكنيم. سپس مواد را از روي حرارت برداشته و ميگذاريم تا سرد شود. تخممرغها را با چنگال هم زده، زعفران را به آن افزوده و مخلوط مينماييم. مواد سرد شده را با تخممرغ مخلوط ميكنيم. درون تابه روغن را داغ نموده، مواد كوكو را درون تابه ريخته و حرارت را كم ميكنيم تا يك طرف آن طلايي شود، سپس كوكو را برگردانده تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
634922255315937500.jpg

نكــته: ميتوانيد در صورت تمايل به مواد آبليمو بيفزاييد. اگر ميگوهاي شما درشت بود، بايد آن را خرد كنيد.
 

ضحا

کاربر ویژه
"کاربر *ویژه*"
پاسخ : کو کو میگو

ناجي جون اونجا ميگو كيلو چنده ؟
اينجا كه ميگو اونقدر گرونه كه نمي شه كوكو كرد
فقط چند تا شو سرخ ميكنيم و نونمون رو ميماليم بهش بعد ميخوريم=))
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
پاسخ : کو کو میگو

الهی بمیرم برات گلم:))

اینجا دیگه بدون میگو نمیتونن جنوبیا

غذاهای دریایی کلا به سفارش داداش پویا تو آشپزخونه ی انجمن سرو میشه
:))
 
بالا