لیموناد قرمز با توت فرنگی

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
[h=1]لیموناد قرمز با توت فرنگی[/h]
جشن های خود را با نوشیدنی های طبیعی و میوه ای تازه شروع کنید. در دستور اصلی از بلوبری استفاده شده که بهدلیل عدم دسترسی
با زغالاخته بدون هسته جایگزین شده است.

بجای تمشک میتوانید از شاتوت استفاده کنید.


21056_l.jpg

مواد لازم:

تمشک
150 گرم

زغال اخته
125 گرم
توت فرنگی
125 گرم
سیب گلاب
1 عدد
نعناع تازه
8برگ
لیمونادخنک

750 میلی لیتر
آب انگور خنک
750 میلی لیتر


طرز تهیه:



  1. تمشک را کمی گرم کنید تا نرم شده و آب خود را پس دهد.
  2. توتفرنگی را سرگرفته به مدت 10 تا 15 دقیقه در آبنمک و سرکه خیس کنید که خوب تمیز و ضدعفونی شود سپس آبکش کرده وبه تکههای باریک خرد کنید.
  3. زغالاختهها را شسته و هسته بگیرید. مهم نیست که آنها له شوند چون رنگ و طعمی که باید را به نوشیدنی میدهد.
  4. هسته های سیب را در آورده شده، به صورت تکه های باریک خرد کنید
  5. برگهای نعناع را با دست به دو یا سهتکه تقسیم کنید
  6. با استفاده از چنگال، تمشک ها را در کاسه ای له کنید و به تنگی منتقل کنید. زغال اخته، توت فرنگی، نعنا، 3 پیمانه لیموناد و 3پیمانه آب انگور را به آن افزوده و هم بزنید تا ترکیب شوند. نوشیدنی شما آماده سرو است.
 
بالا