این کیک سیب که برشیه و تکی سرو میشه، برای مهمونی و یا هدیه دادن خیلی مناسبه!
قالب 25در35 رو با کره چرب میکنیم و آرد پاشی!
وقتی از فر درآوردیم و خنک که شد میتونیم ببریم و توی ظرف بچینیم و سرو کنیم!
ببینم چیکار میکنید از الان .........نوش جانتون
مواد لازم
کره 185 گرم
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل
ماست 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
سیب 3 عدد
دارچین و مغز پسته و کمی شکر
قالب 25در35 رو با کره چرب میکنیم و آرد پاشی!
فر رو روی 180 درجه میذاریم
آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم
سیب رو پوست میگیریم البته من این کارو برای خوشگلیش نکردم و سیب قرمز انتخاب کردم! کمی پوستش کشسان میشه در اثر پخت اما من دوست دارم این دیگه سلیقه ایه!
سیب رو پوست میگیریم البته من این کارو برای خوشگلیش نکردم و سیب قرمز انتخاب کردم! کمی پوستش کشسان میشه در اثر پخت اما من دوست دارم این دیگه سلیقه ایه!
کره و شکر رو میزنیم تا کرمی و سبک بشه! میتونین از کره 85 گرم کم کنین و نصف پیمانه روغن بریزین که بافت خوبی به کیک میده! وقتی کرمی شد تخم مرغ ها رو دونه دونه به همراه وانیل میریزیم و کمی میزنیم
نصف ماست رو اضافه میکنیم و نصف رو هم میریزیم و یکدست که شد مابقی ماست رو میریزیم و کمی میزنیم و در آخر بقیه ی آرد رو اضافه میکنیم!
همزدن در حدی باشه که یکدست بشه!
مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب مستطیلیمون! من چون میخواستم برش مربعی بدم تو این قالب ریختم میتونین از اول توی هر قالبی که دوست داشتین بریزین!
سیب ها رو روی کیک میچینیم، کمی دارچین با شکر ترجیحا دونه درشت قاطی میکنیم و روی سیب ها میپاشیم و در آخر برای خوشگلیش کمی هم پودر هسته میریزیم!
برای تقریبا 40 دقیقه میذاریم توی فر تا روی کیک کمی طلایی بشه!
وقتی از فر درآوردیم و خنک که شد میتونیم ببریم و توی ظرف بچینیم و سرو کنیم!
ببینم چیکار میکنید از الان .........نوش جانتون