تهیه ی شیرازی پلو

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
دوستان گلم در انجمن منجی دوازدهم
این غذایکی از غذاهای خوشمزه ی شیرازی هست که آموزشش رو میذارم
امیدوارم خوشتون بیاد


مواد لازم:

برنج 4 پیمانه
مرغ ریش شده 1 عدد
زرشک 100 گرم
خلال پسته و بادام 100 گرم
بادمجان نیم کیلو
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پیمانه
روغن و زعفران و دارچین به اندازه نیاز


ابتدا برنج رو بعد از اینکه چند ساعتی خیس خورد آبکش میکنیم
مرغ رو آبپز میکنیم و از استخوان جدا کرده و ریش میکنیم و کمی تفت میدیم البته در این مرحله دارچین هم بهش میزنیم اگه طعم دارچین رو دوست دارین،زیاد بزنین چون خوشمزه اش میکنه
بادمجان ها را بعد از زهرگیری،طلایی سرخ میکنیم
زرشک ، خلال پسته ،خلال بادام را از قبل خیس میکنیم و بعد از اینکه آبشون رفت اونها رو تفت میدیم

سپس ماست،زرده های تخم مرغ و زغفران دمکرده را خوب بهم زده و مخلوط میکنیم بعد نصفی از برنج آبکش شده را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.برای انسجام مواد مقداری روغن هم به این مواد اضافه میکنیم
سپس ته ظرف مناسب را روغن میزیزیم و برنج مخلوط شده با مواد را ته ظرف ریخته و یکدست پخش میکنیم و روی آن را با یک ردیف کامل بادمجان پر میکنیم و بعد با گوشت مرغ روی بادمجان ها رو کاملا میپوشانیم
حالا زرشک و خلال پسته و بادام روی اون میریزیم و کمی مواد رو فشار میدیم سپس مابقی برنج رو یا همون طور سفید یا اگه دوست داشتین میتونین زعفرونیش کنین و کمی هم بهش روغن بزنین و اون رو روی مواد میریزیم و باز هم کمی فشار میدیم
حالا اگه ظرف ما قابلمه است اون رو با دمکنی روی اجاق گاز میذاریم و بعد از 1 یا 1/5 ساعت بصورت قالبی از ظرف بیرون میارم و اگه هم بخواهیم داخل فر بذاریم روی ظرف را با فویل میپوشانیم و فویل را چند تا سوراخ میکنیم و داخل فر میذاریم و بعد بصورت قالبی سرو میکنیم
20120216190853_DSC01231.JPG


برای تزیین هم میتونیم از زرشک و خلال پسته و بادام استفاده کنیم
 
بالا