نوشیدنی " کرم موکا"

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
نوشیدنی کرم موکا

این نوشیدنی خوشمزه تقدیم به کافی شاپ انجمن منجی دوازدهم

نوش جان بچه های خوب انجمن


مواد لازم:
▪ نسکافه=۱ قاشق غذاخوری
▪ شیر=۵۰۰ میلی لیتر
▪ شکر=۳/۱ پیمانه
▪ شکلات تخته ای=۲۲۵ گرم
▪ پودر وانیل=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زرده تخم مرغ=۷ عدد
▪ خامه زده شده=برای تزئین

طرز تهیه:
۱) فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و ۸ عدد فنجان با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر در سینی فر بچینید.
۲) نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
۳) شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
۴) کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
۵) مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.


450_1338028504_original_sngzkmlxwtbhqcuovayj.jpg
 
بالا