تهیه ی فلافل با سس مخصوص

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
فلافل یکی از غداهای خاص جنوب کشور هستش که خیلی خوشمزه
و دارای مزه ی به یاد موندنی هست.
مواد لازم:
نخود = یك پیمانه
پیاز= 1 عدد

سیب زمینی= 1 عدد
تخم مرغ= 1 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم
مواد لازم برای سس فلافل:
سركه سفید= یك پیمانه
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
پودر انبه= 1 قاشق غذاخوری
فلفل= به دلخواه

108.jpg
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به مدت 24 ساعت در آب خیس كنید و سپس آن را به كمك خرد كن حسابی خرد كنید.
پیاز را نیز خرد كنید.
سیب زمینی را خرد كنید و تمام مواد را همراه با تخم مرغ با هم مخلوط كنید و ادویه های لازم را به آن بزنید.
روغن در ماهیتابه ریخته بگذارید تا داغ شود سپس به كمك دست آن را مطابق شكل درآورید وسط آن یك حفره ایجاد كنید كه كاملا مغز پخت شود و آن را سرخ كنید.
وقتی كه یك سمت آن سرخ شد آن را برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ كنید

طرز تهیه سس فلافل:
ابتدا در یك شیر جوش سركه و آب ریخته سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه كرده و خوب هم بزنید.
بعد پودر انبه و فلفل را نیز به آن اضافه كنید و حدود 5 دقیقه بگذارید روی حرارت ملایم تا غلیظ شود.
وقتی كه فلافل شما آماده شد همراه با سس مخصوص آن را سرو كنید.
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
پاسخ : تهیه ی فلافل با سس مخصوص

داداش پویا معلومه خوب در تهیه ی فلافل استاد شدینا!!!!!
ممنون از نکته ی خوبتون
 
بالا