طرز تهیه شله زرد نذری

setare

کاربر جدید
"منجی دوازدهمی"
سلام وقت بخیر
خیلی خوشحالم که انجمن مذهبی پیدا کردم که بتونم توش فعالیت داشته باشم.
243216121_203999598494548_8122183936971419168_n_wc5.jpg

خب بریم سراغ دستور خوشمزه
برای پنج نفر
برنج ۲ پیمانه
که بهتره نیم دانه و معطر باشه
من برنج نیم دانه نداشتم ولی معطر بود
آب باید ۶ ، ۵ برابر باشه
۱۲ پیمانه
شکر که سلیقه ایه
من ۲ پیمانه ریختم (من کم شیرین دوست دارم)
زعفران دم کرده نصف یا یک چهارم پیمانه
گلاب یک پیمانه
خلال بادوم نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
پودر گل محمدی و پودر هل به دلخواه

تکنیک های شله زرد نذری اعلا:
خوب اگر این نکات رعایت کنی بهترین شعله زرد دنیا و داری:
برنج و حتما ٢۴ ساعت قبل با کمی نمک خیس کن. به ازای هر مقدار برنجی که داری ۵ برابرش آب برای پختن و ٢ تا ٢/۵ برابر شکر.(من یه پیمونه برنج استفاده کردم) مقدار زعفران هرچقدر بیشتر بهتر،گلاب و عرق هر کدوم نصف استکان. شکر حتما بعد پخت کامل و باز شدن برنج اضافه کن. راستی منبع این نکات ارزشمند سایت آشپزی آپ کوک است. برای سنجش غلظت شله زرد میتونی بعد نیم ساعت از اضافه کردن شکر و حل شدنش مقداری از شعله زرد بزاری داخل یخچال تاسرد بشه اگر دیدی شل نیست دیگه میتونی زعفران و گلاب و ... اضافه کنی!! بادام حتما با گلاب خیس کن! کره فوت کوزه گری شعله زرده پس یادت نره راستی کف روی برنج موقع پخت حتما بگیر
 
بالا