چرا در حال حاضر دیگر به هوشمند سازی ساختمان فقط به دید یک سیستم لوکس نگاه نمی شود؟

lemonn

بی وفــا
در این سالها دیگر ، مردم فقط برای لوکس بودن یا تجملات به سراغ هوشمند سازی ساختمان نمی روند ، بلکه از به کارگیری هوشمند سازی ساختمانهدف های بزرگ تر و مهم تری دارند . آنها می خواهند با هوشمند سازی ساختمان :

  • مصرف انرژی را در خانه و محیط کار خود کم و یا بهینه کنند
  • امنیت بیشتری را به خانه یا محل کار خود بیاورند
  • محیط زندگی و کارشان ایمنی بیشتری داشته باشد
  • زمان کمتری را صرف رسیدگی به امور خانه و انجام کارها صرف کنند
  • هزینه قبض های آب و برق و گاز آنها کاهش یابد
  • از امنیت افراد سالمند و کودکان در محیط زندگی خود مطمئن باشند
  • با کاهش هزینه تعمیرات و نگه داری و اصطحلاک تجهیزات ، هزینه های زندگی خود را کاهش دهند
با هوشمند سازی ساختمان ما می دانیم که دیگر لازم نیست نگران حریق یا دزدی در خانه یا محیط کارمان باشیم . چون تجهیزاتساختمان هوشمند خوب بلد هستند از خانه ما در هنگام نبودن ما محافظت کنند . می دانیم که اگر حادثه ای هم مانند حریق رخ دهد ، به صورت اتومات سیستم اعلام حریق روشن میشود ، تا رسیدن آتش نشان ها عمل اطفای حریق به صورت خودکار انجام میشود ، کلیه درب ها و قفل های دیجیتال منزل یا محیط کار باز می شوند تا فردی در داخل منزل گرفتار نشود و به این شکل منجر به کمترین خسارت و آسیب می شوند .

با هوشمند سازی ساختمان دیگر لازم نیست نگران دزدی و سرقت از خانه یا محل کارتان باشیم . با خیال راحت می توانیم هفته ها محیط کار و خانه را ترک کنیم و مطمئن باشیم که هیچ سارق یا فرد ناشناسی نمی تواند به محیط شخصی ما وارد شود ، چون تجهیزات هوشمند نصب شده به شدت از ساختمان هوشمند ما مراقبت می کنند .

با هوشمند سازیساختمان می توانیم با خیال راحت از خانه بیرون بیاییم بدون اینکه نگران این باشیم که چراغی روشن مانده است ، یا درب ورودی را قفل نکرده ایم یا سیستم گرمایشی و سرمایشی را فراموش کرده ایم خاموش کنیم . چون با هوشمند سازی ساختمان ، یک خانه ی با هوش داریم که نبود ما را تشخیص می دهد ، روشن ماندن سیستم گرمایشی یا سرمایشی را در عدم حضور ما تشخیص می دهد ، بسته نشدن درب بعد از خروج ما را تشخیص می دهد و به صورت اتومات ، بعد از خروج ما چراغ ها را خاموش می کند ، سیستم سرمایشی یا گرمایشی را غیر فعال می کند و درب ها را پشت سر ما قفل میکند .
 

sara1400

بی وفــا
در ادامه مطالب فوق باید عنوان نمود که هدف سیستم ها و خانه های هوشمند پایش مداوم بخش های مختلف ساختمان و اعمال فرامین است.
زمانی که ما از گوشی های همراه معمولی به سمت گوشی های هوشمند حرکت کردیم، جهشی بزرگ در ارتباطات را شاهد بودیم. به جای اینکه فقط قادر به ایجاد تماس و ارسال پیام های متنی باشیم، اکنون با تلفن های هوشمند به اینترنت متصل می شویم، ایمیل می فرستیم، پیام های لحظه ای ارسال می کنیم، فایل های مورد نیازمان را دانلود می کنیم و بسیاری کارهای دیگر که به ارتباطات نیاز دارند را انجام می دهیم.
اما هوشمند سازی ساختمان و خانه هوشمند چیست؟ در صنعت هوشمند سازی ساختمان همیشه پیشرفت رو به جلو با سرعت قابل قبولی ادامه دارد. این باعث می شود تا افرادی که از این نوع سیستم ها استفاده می کنند درون ساختمان و خانه هوشمند خود بیش از پیش احساس آرامش و امنیت داشته باشند.
سیستم های هوشمند سازی ساختمان این امکان را به همراه می آورند تا با پیاده سازی آن ها زندگی افراد به ایدآل ها نزدیک شود. خانه ای که مانند یک خدمتکار تمام سعی و تلاش خود را می کند تا بیشترین خدمت را برای فرد انجام دهد و بیشترین لذت را از داشتن آن به دست آورد.

خدمات هوشمند سازی ساختمان، اداره، ساختمان
امروز علاوه بر امکانات روتین، نیاز به یک مدیریت و کنترل یکپارچه تجهیزات نیز در خانه‌های مدرن احساس می شود، بر همین اساس استفاده از سیستم‌های هوشمند خانگی می‌تواند تکمیل‌کننده ی یک خانه مدرن باشد. ساختمان‌هایی که در آن ها می توان با ایجاد یک سیستم یکپارچه راحت، ایمن، هوشمند و سودمند از لحاظ اقتصادی سیستم های روشنایی، صوتی، گرمایش و سرمایش، امنیت، آبیاری و سایر تجهیزات را به سادگی کنترل کرد.
پروتکل جهانی KNX
استاندارد باز با ۱۵ سال سابقه

توسعه یافته توسط انجمن استاندارد سازی اروپا

ارتباط بسیار ساده تجهیزات کنترلی از طریق کابل

تولید تجهیزات سازگاربا آن دربیش از۲۰۰شرکت معتبر

توانایی تعامل وسازگاری بادیگر پروتکل ها از طریق گذرگاه

اصلی ترین استاندارد مورد استفاده درخانه هوشمند ،ساختمان هوشمند، هتل هوشمند و…

مزایای سیستم هوشمند کنترل دما
قابلیت تنظیم زمان شروع و توقف (Start/Stop) برنامه ریزی شده ۲۴ ساعته

امکان تشخیص و گزارش خطا (Error Reporting) با استفاده از سیستم هوشمند

قابلیت کنترل چندگانه

قابلیت اعمال تنظیمات سفارشی

امکان انتخاب حالت های عملیاتی (Operating Modes) مختلف بر اساس نیاز محدوده مورد کاربری

دارای صفحه نمایش LCD برای انجام مانیتورینگ دقیق دما در سیستم های نوین

امکان اتصال به وب از طریق وای فای و بدین ترتیب امکان مانیتورینگ و کنترل دما از طریق گوشی های هوشمند

سازگاری با اکثر سیستم های عامل گوشی های هوشمند جهت کنترل بی سیم

امکان برنامه ریزی چند روزه در سیستم های جدید

قابلیت استفاده از ریموت کنترل های ساده و پیشرفته جهت رفاه حال کاربران

کاهش هزینه های ناشی از عملکرد بی بهره سیستم های سرمایشی در زمان هایی که ساختمان خالی از سکنه است

کاهش هزینه های مربوط به مصرف برق تا حدود ۴۰ درصد که عددی قابل ملاحظه در محاسبات هزینه ها به ویژه در اماکن صنعتی است

امکان تظیمات سرعت فن جهت کنترل عملکرد دستگاه

امکان کنترل و مانیتورینگ چندین دستگاه سرمایشی و گرمایشی با استفاده از یک سیستم کنترل هوشمند واحد

%D9%87%D9%88%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86.jpg



یک ساختمان هوشمند ساختمانی است که در بر دارنده محیطی پویا و مقرون به صرفه به وسیله یک پارچه کردن چهار عنصر اصلی یعنی سامانه ها، ساختار، سرویس ها، مدیریت و رابطه میان ان ها است. به عبارت دیگر ساختمان هوشمند ساختمانی است که کلیه اجزای داخلی ان به واسطه ای یک پارچه و ایجاد منطقی سازگار با محیط در تعامل با یکدیگرند.
از طریق هوشمندسازی ساختمان که یکی از علوم جدیدی است و با استفاده از آموزش هوشمند سازی ساختمان و فراگیری روش های مختلف پیاده سازی تجهیزات این حوزه می توان در این عرصه بسیار موفق بود. از آن جایی که افراد امروزه به دنیال آسایش، آرامش و امنیت بیشتر هستند. بنابریان یک سیستم هوشمندسازی ساختمان طرفداران فراوان خود را خواهد داشت.
 
بالا