متاسفانه هاتداگ یکی از غذاهای پرطرفدار است که نمیتوان آن را مغذی و سالم دانست. هر ساله افراد به طور متوسط 50 عدد هاتداگ مصرف میکنند که همین مقدار کافی است تا به بدن خود آسیبی جدی برسانند. اگر بدانید که با خوردن هاتداگ چه موادی را به بدنتان وارد میکنید شاید خوردن آن را هر چه زودتر متوقف کنید. در واقع گوشتهای فرآوری شده به دلیل نیترات بالا میتوانند منجر به ابتلا به بسیاری از بیماری مانند بیماریهای قلبی، دیابت و سرطان شوند.
در سال 2009 موسسه تحقیقات سرطان در آمریکا رابطه بین مصرف هاتداگ و خطر ابتلا به سرطان را بر اساس 7000 مطالعه علمی بررسی کرد. نتایج تحقیقات موسسه سرطان آمریکا نشان داد هر 50 گرم از گوشت فرآوریشده که شما روزانه مصرف میکنید یعنی تنها یک هاتداگ در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 21 درصد افزایش میدهد و میتواند از نظر مضر بودن با یک پاکت سیگار برابری کند.
