نتایج مسابقه مسابقه ی شماره5آشپزباشی ها *سوپ*

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
بــــه نام روزی دهنده ی یکتا

با سلام

بعد از مدتهای طولانی باز هم اومدیم خدمت دوستان علاقه مند به آشپزی
امیدوارم تو این هوای زمستونی بساط سوپ پختنتون به راه باشه


به خاطر فصل زمستون و در دسترس بودن انواع سوپ ها در آشپزخانه های گرم و پر رکت شما دوستان عزیز این مسابقه رو تدارک دیدیم
روال مسابقه کا فی السابق هست
دو هفته وقت برای پختن سوپ دوست داشتنی شما و گرفتن عکس از مراحل آشپزی به همراه توضیح مختصری
هنگام عکس گرفتن روی تکه کاغذی عنوان مسابقه رو بنویسید
عکسها رو همراه با توضیح به بنده پیام خصوصی کنید و در تاپیک ارسال نکنید ... بدون ذکر نامتون در تاپیک قرار داده میشه

بعد از دوهفته نوبت به نظرسنجی وانتخاب برنده میرسه
از امروز تا 1393/12/4 روز دوشنبه چهارم اسفند وقت دارید برای شرکت کردن وارسال عکسهاتون به صورت پیام خصوصی
نفر اول طبق روال سابق کارت شارژ 5000تومانی ومدال مسابقات جایزه میگیرند

منتظر سوپ های خوشمزه ی شما هستیم...
 
آخرین ویرایش:

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
سلام
فصل آنفلو
آنزا و سرما خوردگی شده بدجور
این روزا از هر دو نفری که میبینم یکی سرما خورده
دور وبر شما کسی سرما نخورده براش سوپ درست کنین؟/:)
:-?
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
سلامی دوباره
با یه سوپ خوشمزه با شما همراه هستیم
این شما و این اولین شرکت کننده ; اولین سرآشپز این مسابقه

.
.
.
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز غذای امروزمون یه سوپ خوشمزست
سوپ جو با شیر
مواد لازم
جو پوست کنده یه کاسه
هویج دوتا بزرگ
عصاره ی مرغ یا مرغ ریش ریش شده
پیاز متوسط یک عدد
شیر دولیوان
8pic.ir_images_geqrnc5jdm4s2k7tqogb.jpg
8pic.ir_images_h5p6fuv81yj7a0hxum3n.jpg
8pic.ir_images_oox7ordhlzh67qnl4lze.jpg


ابتدا هویج خرد یا رنده شده با زردچوبه نمک تفت میدیم تا خامیش یکم ازبین بره
بعدجو رو از یه روز قبل جو رو میپزیم یا اگه خواستید از دوساعت قبل خیس کنیدبعد بزارید بپزه
من از روز قبل پخته بودم تو فریزر گزاشته بودم
بعد اینکه هویج رو تفت دادیم جو رو اظافه میکنیم زیر اجاق گاز رو کم میکنیم میگذاریم تا اروم بپزه و غلیظ بشه
بعد میتونید از عصاره ی مرغ استفاده کنید و یا میتونید گوشت مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید از اب و خود تکه های مرغ تو سوپتون استفاده کنید
من عصاره مرغ رو استفاده کردم
بعد از اینکه سوپم اماده شد شیر رو گرم کردم و اروم اروم به سوپم اظافه کردم
حتما شیرتون باید گرم باشه وگرنه تو سوپ بریده بریده میشه
بعد حدود 10 یا بیست دقیقه میزارم تا همراه شیر سوپم بجوشه بعد زیر اجاق رو خاموش میکنم تو ی ظرف مورد نظرم میریزم و تزیین میکنم
میتونید برا تزیین از برگ جعفری یا زعفران یا زرشک استفاده کنید
درضمن میتونید از فلفل دلمه ای برای طمع دادن استفاده کنید من استفاده نکردم چون تو خونه دوست ندارن بخورن
اینم از سوپ امروزمون
نوش جون
8pic.ir_images_mv0vlz7mvteguk3tmrga.jpg
8pic.ir_images_fjvpmjzrlb49s40ztqu5.jpg
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
به به سلام سرآشپز ناجی:p
میگم زمان ما اینجوری مینوشتن فصل
زمان شما انگار فرق داشته فسل:p:p:p
به به سلام برنده ی کم پیدای اولین دور مسابقات ...
اولش گفتم من کجا نوشته بودم فسل یا فصل؟ کجای متن من فسل داشت؟:O_o:بعد از کمی دقت :">;))
غلط املایی اصلاح شد خانم اجازه :hear:
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"

و اما دومین سوپ و شرکت کننده ی شماره 2 سرآشپزهای ما ...چقد آشپز ماهر اینجا داریم :

مااومدیم:p


سلام به همه دوستان


موادلازم برای تهیه سوپ جو + رشته فرنگی


چوپرک ، ورمیشل(رشته فرنگی) ، گوشت چرخ کرده ، پیاز، رب گوجه ،سبزی مخصوص سوپ(جعفری ، گشنیز ، تره) ، زرشک، زردچوبه، نمک، فلفل ، روغن ، هویچ رنده شده ، قارچ(که متاسفانه من دردسترس نداشتم)




عکس اول.JPG

طرز تهیه

ابتدا پیاز رو با گوشت چرخ کرده تفت میدیم سپس رب گوجه و زردچوبه را اضافه کرده چندثانیه تفت میدهیم بعد هویچ و سبزی را اضافه میکنیمو تفت میدهیم(درصورت داشتن قارچ درهمین مرحله اضافه میکنیم )




بعد از چند دقه تفت خوردن و میکس شدن مواد باهم آب جوش به مقدار کافی اضافه میکنیم و درب ظرف رومیگذاریم تا بپزد

وقتی هویچ نیم پخت شد زرشک ها را شسته و به غذا اضافه میکنیم(زرشک باید چندددفعه شسته شود تا کاملا اماده طبخ شود)




به فاصله ده دقیقه بعد جوپرک شسته شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود


قبل از کامل پخته شدنه جو پرک ورمیشل(رشته فرنگی ) رااضافه میکنیم (رشته فرنگی زمان زیادی برای پخت لازم ندارد)


درمرحله پایانی به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل اضافه میکنیم


سوپ نه باید خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق باشه

عکس سوم.JPG



باعرض پوزش من با حداقل امکانات و وقت این غذا رو درست کردم
از بی کیفیتی عکساهم باز شرمنده دوربین دردسترسم نبود:don't know:


راستی یه نکته هرچی رشته فرنگی کمتر و جوپرک بیشتر باشه خوشمزه تره:p
 

پیوست‌ها

  • عکس دوم.JPG
    عکس دوم.JPG
    711 کیلوبایت · بازدیدها: 155
آخرین ویرایش:

gole yakh

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
و اما دومین سوپ و شرکت کننده ی شماره 2 سرآشپزهای ما ...چقد آشپز ماهر اینجا داریم :

مااومدیم:p


سلام به همه دوستان


موادلازم برای تهیه سوپ جو + رشته فرنگی


چوپرک ، ورمیشل(رشته فرنگی) ، گوشت چرخ کرده ، پیاز، رب گوجه ،سبزی مخصوص سوپ(جعفری ، گشنیز ، تره) ، زرشک، زردچوبه، نمک، فلفل ، روغن ، هویچ رنده شده ، قارچ(که متاسفانه من دردسترس نداشتم)


3035



طرز تهیه

ابتدا پیاز رو با گوشت چرخ کرده تفت میدیم سپس رب گوجه و زردچوبه را اضافه کرده چندثانیه تفت میدهیم بعد هویچ و سبزی را اضافه میکنیمو تفت میدهیم(درصورت داشتن قارچ درهمین مرحله اضافه میکنیم )

3036



بعد از چند دقه تفت خوردن و میکس شدن مواد باهم آب جوش به مقدار کافی اضافه میکنیم و درب ظرف رومیگذاریم تا بپزد

وقتی هویچ نیم پخت شد زرشک ها را شسته و به غذا اضافه میکنیم(زرشک باید چندددفعه شسته شود تا کاملا اماده طبخ شود)

3037



به فاصله ده دقیقه بعد جوپرک شسته شده را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود


قبل از کامل پخته شدنه جو پرک ورمیشل(رشته فرنگی ) رااضافه میکنیم (رشته فرنگی زمان زیادی برای پخت لازم ندارد)


درمرحله پایانی به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل اضافه میکنیم


سوپ نه باید خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق باشه

3038



باعرض پوزش من با حداقل امکانات و وقت این غذا رو درست کردم
از بی کیفیتی عکساهم باز شرمنده دوربین دردسترسم نبود:don't know:


راستی یه نکته هرچی رشته فرنگی کمتر و جوپرک بیشتر باشه خوشمزه تره:p
سلام ناجی خانم عکس ها دیده نمیشه
 

ناجی دلها

معاون مدیریت
پرسنل مدیریت
"معاونت مدیران"
سلام ناجی خانم عکس ها دیده نمیشه

عکسا شرکت کننده دوم برای من باز نمیشه
سلام دوستان وقتتون بخیر
عذر خواهی میکنم پست دوباره ویرایش شد ...البته حجم عکسهای ارسالی خیلی سنگین بودند من دوباره مجبور شدم حجمشون رو کم کنم و برای بار دوم آپلود کنم ...فکر کنم الان قابل نمایش شده باشه
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gole yakh
بالا