مواد لازم
اسفناج
=2 کیلولپه =75 گرمآرد برنج =1 پیمانهگوشت چرخ کرده=نیم کیلوپیاز=1 عدد
تخم مرغ
=4 عددآبغوره = به اندازه کافینمک و فلفل روغن به اندازه کافیطرز تهیه:لپه راپاک کرده و می پزیم،
اسفناج
راشسته و با مقداری نمک به لپه پخته شده اضافه می کنیم. آرد برنج رابا آب گرم حل می کنیم تا گلوله نشود سپس آن را به
اسفناج
و لپه اضافه کرده می پزیمپس از آن که پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده کردیم به آم نک اضافه کرده ورز می دهیم و بصورت
کوفته
ریزه درمی آوریم وسپس آن را در روغن تفت می دهیم یا بصورت خام به
آش
اضافه می کنیم پیاز راخرد و سرخ کرده و سپس آن را در
آش
می ریزیم زمانی که
آش
حاضر شد، حرارت را کم کرده
تخم مرغ
ها را در یک طرف می ریزیم و با چنگال می زنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود به کمک یک صافی سیمی
تخم مرغ
زده شده را روی سطح
آش
میریزیمبه شکلی که روی اش از
تخم مرغ
پر شود و
تخم مرغ
به شکل رشته درآید وقتی که
تخم مرغ
بسته شد آبغوره به اندازه کافی به
آش
اضافه می کنیم و زمانی که جا افتاد از روی حرارت بر می داریم و با نعناع داغ روی
آش
را تزیین می کنیم.
اسفناج
=2 کیلولپه =75 گرمآرد برنج =1 پیمانهگوشت چرخ کرده=نیم کیلوپیاز=1 عدد
تخم مرغ
=4 عددآبغوره = به اندازه کافینمک و فلفل روغن به اندازه کافیطرز تهیه:لپه راپاک کرده و می پزیم،
اسفناج
راشسته و با مقداری نمک به لپه پخته شده اضافه می کنیم. آرد برنج رابا آب گرم حل می کنیم تا گلوله نشود سپس آن را به
اسفناج
و لپه اضافه کرده می پزیمپس از آن که پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده کردیم به آم نک اضافه کرده ورز می دهیم و بصورت
کوفته
ریزه درمی آوریم وسپس آن را در روغن تفت می دهیم یا بصورت خام به
آش
اضافه می کنیم پیاز راخرد و سرخ کرده و سپس آن را در
آش
می ریزیم زمانی که
آش
حاضر شد، حرارت را کم کرده
تخم مرغ
ها را در یک طرف می ریزیم و با چنگال می زنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود به کمک یک صافی سیمی
تخم مرغ
زده شده را روی سطح
آش
میریزیمبه شکلی که روی اش از
تخم مرغ
پر شود و
تخم مرغ
به شکل رشته درآید وقتی که
تخم مرغ
بسته شد آبغوره به اندازه کافی به
آش
اضافه می کنیم و زمانی که جا افتاد از روی حرارت بر می داریم و با نعناع داغ روی
آش
را تزیین می کنیم.