طرز تهیه آش سالک

°Ava°

دوست خوب همه
"کاربر *ویژه*"
مواد لازم
اسفناج

=2 کیلولپه =75 گرمآرد برنج =1 پیمانهگوشت چرخ کرده=نیم کیلوپیاز=1 عدد

تخم مرغ

=4 عددآبغوره = به اندازه کافینمک و فلفل روغن به اندازه کافیطرز تهیه:لپه راپاک کرده و می پزیم،

اسفناج

راشسته و با مقداری نمک به لپه پخته شده اضافه می کنیم. آرد برنج رابا آب گرم حل می کنیم تا گلوله نشود سپس آن را به

اسفناج

و لپه اضافه کرده می پزیمپس از آن که پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده کردیم به آم نک اضافه کرده ورز می دهیم و بصورت

کوفته

ریزه درمی آوریم وسپس آن را در روغن تفت می دهیم یا بصورت خام به

آش

اضافه می کنیم پیاز راخرد و سرخ کرده و سپس آن را در

آش

می ریزیم زمانی که

آش

حاضر شد، حرارت را کم کرده

تخم مرغ

ها را در یک طرف می ریزیم و با چنگال می زنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط شود به کمک یک صافی سیمی

تخم مرغ

زده شده را روی سطح

آش

میریزیمبه شکلی که روی اش از

تخم مرغ

پر شود و

تخم مرغ

به شکل رشته درآید وقتی که

تخم مرغ

بسته شد آبغوره به اندازه کافی به

آش

اضافه می کنیم و زمانی که جا افتاد از روی حرارت بر می داریم و با نعناع داغ روی

آش

را تزیین می کنیم.

a081420124102a.jpg
 
بالا