طرز تهیه مربای بادمجان

°Ava°

دوست خوب همه
"کاربر *ویژه*"
اد لازم :
بادمجان

کوچک یک کیلو شکر ۵/۱ کیلو گلاب یک استکان آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه : سر
بادمجان

ها را کمی...
201212289565120a.jpg

طرز تهیه مربای بادمجان

مواد لازم :

بادمجان

کوچک
یک کیلو
شکر
۵/۱ کیلو
گلاب
یک استکان
آب لیمو
۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :

سر

بادمجان

ها را کمی کوتاه می کنیم و در یک قابلمه آب را جوش می آوریم .

بادمجان

ها را یکی یکی پوست کنده و سریع در آبجوش می ریزیم این کار سبب جلوگیری از سیاه شدن

بادمجان

ها می شود.

مواظب باشید تا آنها له نشوند سپس آنها را در صافی ریخته تا کمی خنک شوند . سه لیوان آب را با شکر می گذاریم بجوشد سپس

بادمجان

ها را دانه دانه در

شربت

می اندازیم تا زمانی که

شربت

قوام بیاید و سپس گلاب و آبلیمو را اضافه کرده ( آبلیمو برای اینکه مربا قندک نزنه ) و حرارت را خاموش می کنیم، مربا پس از سرد شدن آماده است .
 
بالا