نصب کردم دوست خوبم ولی این پیغام و داد java.io.IOException
gole yakh کاربر با تجربه "کاربر *ویژه*" 4/5/14 #11 نصب کردم دوست خوبم ولی این پیغام و داد java.io.IOException
BARAN کاربر فعال "بازنشسته" 4/5/14 #12 gole yakh گفت: نصب کردم دوست خوبم ولی این پیغام و داد java.io.IOException کلیک کنید تا گسترش یابد... الان یعنی باز نمیکنه مسنجرو ؟
gole yakh گفت: نصب کردم دوست خوبم ولی این پیغام و داد java.io.IOException کلیک کنید تا گسترش یابد... الان یعنی باز نمیکنه مسنجرو ؟
gole yakh کاربر با تجربه "کاربر *ویژه*" 4/5/14 #13 نصب شد پسورد اینا رو که دادم خواستم وصل بشم خطا میده
gole yakh کاربر با تجربه "کاربر *ویژه*" 4/5/14 #14 تواین مسنجر من ایدی یاهو مو میدم یه ایدی برا خودش میخواد اونو هم همون ایدی یاهو رو میدم میخواد وصل بشه نمیشه خطا میده
تواین مسنجر من ایدی یاهو مو میدم یه ایدی برا خودش میخواد اونو هم همون ایدی یاهو رو میدم میخواد وصل بشه نمیشه خطا میده
BARAN کاربر فعال "بازنشسته" 4/5/14 #15 gole yakh گفت: تواین مسنجر من ایدی یاهو مو میدم یه ایدی برا خودش میخواد اونو هم همون ایدی یاهو رو میدم میخواد وصل بشه نمیشه خطا میده کلیک کنید تا گسترش یابد... شاید اونی که واسه خودش میخواد یه چیز دیگه باید زد شایدم جاواش به این گوشی نمیخوره
gole yakh گفت: تواین مسنجر من ایدی یاهو مو میدم یه ایدی برا خودش میخواد اونو هم همون ایدی یاهو رو میدم میخواد وصل بشه نمیشه خطا میده کلیک کنید تا گسترش یابد... شاید اونی که واسه خودش میخواد یه چیز دیگه باید زد شایدم جاواش به این گوشی نمیخوره
gole yakh کاربر با تجربه "کاربر *ویژه*" 4/6/14 #16 راستش دیگه خودم هم قاطی کردم نمی دونم چیکار کنم از اینکه کمکم کردی ممنونم
!!~Pouya~!! کاربر ویژه "بازنشسته" 4/6/14 #17 سلام .. این دو نرم افزار رو امتحان کنید ... حتما جواب میده . دانلود – Download Link رمز: www.mihandownload.com *********************************** دانلود نرم افزار Mobile Yahoo Messenger پسورد : www.arash98.com
سلام .. این دو نرم افزار رو امتحان کنید ... حتما جواب میده . دانلود – Download Link رمز: www.mihandownload.com *********************************** دانلود نرم افزار Mobile Yahoo Messenger پسورد : www.arash98.com