طرز تهیه کوکوی سه رنگ

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"

37133958514079547385.jpg
35854896677567100625.jpg

مواد لازم لایه سبزی:
سبزی کوکو 500 گرم
تخم مرغ 5 عدد
زرشک شسته و خشک شده یک قاشق غذا خوری
مغز گردو نگینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کمی
دارچین یک قاشق چایخوری
مواد لازم لایه گوشتی
گوشت دوبار چرخ شده 350 گرم
تخم گشنیز 2 قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
تخم مرغ 5 عدد
سیر چند حبه
نمک و فلفل کمی
دارچین مقداری
مواد لازم لایه سیب زمینی
سیب زمینی متوسط 3 عدد
تخم مرغ 5 عدد
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه:
سبزی کوکو شامل تره، جعفری، شوید، و نعناع است که مقدار تره از همه بیشتر است و مقدار شوید و نعناع کم است.
لایه گوشتی
ابتدا گوشت را داخل تابه میریزیم و یک قاشق روغن زیتون برای اینکه گوشت دون دون نشود و دو تا سه قاشق آب میریزیم تا هم گوشت گلوله گلوله نشود و میگذاریم گوشت با این مواد بپزد.
وقتی گوشت کاملاً سرخ شد یعنی آب گوشت کشیده شد پیاز را که از قبل رنده کرده و سرخ کرده بودیم به گوشت اضافه میکنیم.
اگر تمایل داشتیم از سیر استفاده کنیم سیر را در آخر به پیاز که سرخ میشود اضافه کرده و کمی با پیاز سرخ میکنیم البته خیلی کم سرخ میکنیم و بعد تخم گشنیز آسیاب شده را میریزیم
وقتی گوشت تفت خورد پیاز داغ و رب را اضافه کرده و کمی نمک و ادویه میزنیم و کمی با هم تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم میگذاریم تا کمی خنک شود.
لایه سبزی
ابتدا سبزی کوکو را خیلی ریز خرد کرده سبزی تازه را هم باید آبش را بگیریم یعنی سبزی باید کاملاً خشک باشد و بعد خرد کنیم تا آب نداشته باشد.
این سبزی را بدون روغن تفت میدهیم تا آب سبزی کشیده شود اگر در حد یک قاشق روغن به آن اضافه کردیم هم اشکال ندارد.
تخم مرغها را داخل ظرف مناسب میشکنیم و با چنگال کمی باز میکنیم و بعد سبزی را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد زرشک و گردو را نیز میریزیم و کاملاً هم میزنیم.
هرچقدر مواد کوکو را بیشتر هم بزنیم بهتر و تردتر میشود مخصوصاً این کوکو که داخل روغن ندارد.
کمی نمک و فلفل و دارچین اضافه کرده و هم میزنیم.
لایه سیب زمینی
اول سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و پوستش را میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم و بعد تخم مرغها را اضافه کرده و نمک و فلفل و دارچین میزنیم و کاملاً مخلوط میکنیم.
اگر روی گاز میپزیم با حرارت خیلی ملایم اول یک لایه میریزیم در تابه را میبندیم وقتی کمی کوکو خودش را گرفت لایه بعدی را میریزیم و همینطور ادامه میدهیم تا لایه آخر تمام شود.
این کوکو نیاز به برگرداندن روی حرارت ندارد.
یک ظرف تفلون را چرب میکنیم.
ابتدا لایه گوشتی را داخل ظرفی که چرب کرده ایم میریزیم و صاف میکنیم این لایه باید برود داخل یا روی حرارت بسیار ملایم و اگر در فر برود بهتر است با حرارت 160 تا 165 درجه به مدت فقط 10 دقیقه تا این لایه فقط خودش را بگیرد وقتی دست به آن زدیم اگر به دست نچسبید برمیداریم.
از همان اول طبقه بالا میگذاریم چون این مواد 35 دقیقه باید داخل فر باشند تا لایه زیری نسوزد.بعد لایه سبزی را میریزیم بعد از ده دقیقه ظرف را از فر بیرون آورده و لایه سیب رمینی را میریزیم و دوباره 10 تا 15 دقیقه داخل فر میگذاریم تا روی کوکو سرخ شود.
کوکوی آماده شده را داخل ظرف میکشیم و با تربچه و برگ نعناع تزئین میکنیم.

 
بالا