آشنایی با روش تهیه سبزی پلو

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
[h=1][/h]
سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش میکنیم.

[h=2]مواد لازم برای تهیه سبزی پلو:[/h]سبزی پلو خرد کرده سه کاسه ماست خورینمک سه قاشق غذاخوریبرنج سه فنجانروغن نصف فنجان با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از ”سبزی پلو“ خواهیم داشت. نصف فنجان روغن (معادل 50 گرم)، سه قاشق غذاخوری نمک
1768022256401928619781282241111292506714.gif
262411607924824212424420139150161124249187212.gif
سه فنجان برنج (تقریباً معادل 350 گرم)، ششصد گرم سبزی پلو پاک نکرده که حدود 300 گرم سبزی پلو پاک کرده و خرد کرده خواهد داد (معادل سه کاسه ماست خوری سبزی پلو خرد شده) شامل: شبت (شوید)، گشنیز، تره، جعفری
177931472283251952158916910416218513389.gif
55214101128104173521861851021142301209838169.gif
[h=2]طرز تهیه سبزی پلو[/h]سه فنجان برنج را یکی دو ساعت با سه قاشق غذاخوری نمک خیس کرده، سپس در آب جوش ریخته، آبکش میکنیم (برنج برای سبزی پلو باید کمی زنده آبکش شود). برنج آبکش شده را با سه کاسه ماست خوری سبزی پلو خرد کرده، مخلوط میکنیم. ته یک قابلمه بزرگ را دو قاشق غذاخوری روغن ریخته، سبزی پلو را در آن میریزیم و بعد روی برنج سه قاشق غذاخوری روغن ریخته، دم میکنیم.
20130423121353421_5.gif
سبزی پلو را در ظرف کشیده تا آماده پذیرایی شود.
20130423121353484_6.gif
[h=2]نوش جان[/h]
20130423121353531_7.gif
تبيان
 
بالا