ته چین مرغ و بادمجان

nazanin

کاربر با تجربه
"کاربر *ویژه*"
[h=1][/h]
مرغ ریش شده و کمی زعفران آب کرده را با هم مخلوط میکنیم تا مایه وسط ته چین آماده شود.


[h=2]مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان:[/h]
بادمجان کوچک خرد کرده یک عددزعفران نصف قاشق چای خورینمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازمروغن نصف فنجانپیاز یک عددهویج یک عددسینه مرغ یک ظرفماست دو قاشقتخم مرغ دو عددبرنج یک فنجان با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از ”ته چین مرغ و بادمجان“خواهیم داشت. یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت و گاز فر دار مورد نیاز میباشد. این غذا را میتوان در یک قابلمه تفلون کوچک و روی گاز تهیه کرد، یک فنجان برنج(حدود 130 گرم)
1799624931931011501732509116196442271873.gif
18240127147154233325016567212374614579205.gif
نصف فنجان روغن(حدود 50 گرم)، یک عدد پیاز(حدود صد گرم)
4514567557412821257710197247252543462.gif
16124965681151271201233444713421873159121.gif
سه عدد تخم مرغ، یک طرف سینه مرغ (معادل 150 گرم گوشت مرغ)
216232108437486107151215188109200945442148.gif
21243771051618546220283170172846213193.gif
یک عدد هویج متوسط (حدود صد گرم)، سه قاشق غذاخوری ماست (حدود 60 گرم)
6717344767853204139161105163118021323822.gif
20613536027173136130105137372088013765201.gif
نصف قاشق چایخوری زعفران، یک عدد بادمجان کوچک (حدود صد گرم)
12124810435186121292357483141181973126197.gif
18210224974412715319619813899975925086157.gif
[h=2]طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان[/h]یک عدد هویج و یک طرف سینه مرغ را با کمی نمک میپزیم. هویج را خرد کرده، کنار میگذاریم. مرغ پخته را ریش ریش میکنیم. یک عدد پیاز را با کمی روغن سرخ میکنیم و بعد پیاز داغ آماده شده، مرغ ریش شده و کمی زعفران آب کرده را با هم مخلوط میکنیم تا مایه وسط ته چین آماده شود.
20130227100446712_11.gif
یک عدد بادمجان ریز را پوست کنده، حلقه حلقه میبریم و با کمی روغن سرخ میکنیم.
20130227100446759_12.gif
یک فنجان برنج را با یک قاشق غذاخوری نمک حدود یک ساعت خیس میکنیم سپس آن را به صورت آبکش میپزیم. بهتر است برنج را کمی نرمتر آبکش کنیم.
20130227100446806_13.gif
سه قاشق ماست را هم زده، سه عدد تخم مرغ، زعفران آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کرده، هم میزنیم.
20130227100446852_14.gif
برنج آبکش شده را در مایه تخم مرغی ریخته، هم میزنیم.
20130306105235436_15.gif
ته قالب مستطیل شکل به طول 26 سانتی متر را کمی چرب میکنیم و نصف برنج زعفرانی را در آن میریزیم. روی برنج را با قاشق صاف میکنیم سپس وسط برنج را با قاشق گود میکنیم تا محلی برای قرار گرفتن مرغ زعفرانی شود.
20130306105235498_16.gif
مرغ زعفرانی را به ته چین اضافه کرده، در صورت دلخواه برای خوش طعم شدن، دو قاشق غذاخوری پنیر پیتزا روی مرغ میریزیم و در آخر بقیه برنج را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف میکنیم و با فویل آلومینیومی روی آن را میپوشانیم.
20130306105235545_17.gif
ته چین را به مدت 45 دقیقه در وسط فر با شعله متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) قرار میدهیم.
20130306110616192_18.gif
بعد از کمی سرد شدن، قالب را در ظرف بر میگردانیم و با بادمجان سرخ شده و هویج حلقه شده آن را تزئین میکنیم. همچنین در صورت دلخواه میتوان بادمجان سرخ شده را وسط ته چین گذاشت.
20130306110616254_19.gif
اطراف غذا را میتوان با برشهایی از گوجه فرنگی تزئین کرد.
20130306110616457_20.gif
[h=2]نوش جان[/h]
20130306110616504_23.gif
تبیان
 
بالا